Tehty Bitcoin hakkerien hyökkäykset oli yli 18 miljoonaa dollaria

26.05.2018

Jotta onnistuneen hyökkäyksen, cyberhawks kokenut useita eri palvelimia käytettiin, niin että hän pystyi saamaan lähes täysin valvoa paljon virtuaalisen verkon Bitcoin kultaa. Koska se tuli tunnetuksi luotettavista lähteistä, hyökkääjän saalis oli määrä yli $ 18 miljoonaa euroa.

Ensimmäiset raportit täytäntöönpanosta cyber hyökkäyksiä Bitcoin Gold, ilmestyi 18 toukokuu tänä vuonna asianmukaisilla foorumeilla. Lisävarusteena, huijari käyttämään palvelimeen suuria määriä, jotta voi hankkia määräysvalta valvoa parhaalla verkon Bitcoin Gold. Tästä hyökkäyksestä on jo olemassa ja oikea nimi on "51% hyökkäys". Tällä hyökkäys, hyökkääjä pystyi muuttamaan alkuasetukset transaktioiden ja sitten hän alkoi toisessa vaiheessa, ja teki uuden hyökkäyksen nimellä «kaksinkertainen kuluttaa», joka antoi hänelle mahdollisuuden viettää tietty määrä Bitcoins kahdesti.

Puolestaan asiantuntijat joukkueen kanssa Bitcoin kryptovaluutta Gold, totesi, että yhdistelmän käyttö on kaksi kohtausta, joiden avulla hakkerit menestyä ja tulla vaihtoon harhaa, jossa käyttäjät vaihtavat kryptovaluutta. Samaan aikaan asiantuntijat huomautti, että täytäntöönpano tällainen hyökkäys on melko kallis asia, ja siksi, huijari on kiire poimia todellista hyötyä toiminnastaan.

Koska se tuli tunnetuksi nyt jonkin aikaa, hyökkääjä oli merkittävää aktiivisuutta asettamalla varastettu kolikot laskut ja sähköisen kukkaron. Valitettavasti, kun hallinnan vaihto, tietoinen siitä, että ne suoritettiin hyökkäys, huijarit onnistui tuomaan varastettu varoja. Vastustuksesta huolimatta hyökkäyksistä vaihtoa, hakkeri käyttämällä useita palvelimia, onnistui suorittamaan suunnitelman. Laskelmien mukaan asiantuntijoiden tuotannon hakkeri alkoi noin 388000 kolikoita kullan Bitcoin, että mukaan nykyisellä vaihtokurssilla, on arvoltaan yli $ 18 miljoonaa euroa.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti