Tehokas tietoverkkohyökkäys verrattavissa luonnonkatastrofin

12.08.2017

Kokeneita ammattilaisia alalla IT - tekniikkaa väittävät, että hyvin suunniteltu tietoverkkohyökkäys voi aiheuttaa tällaisen merkittävää vahinkoa taloudelle, jota voidaan verrata suurimmista luonnonkatastrofeista.

Aivan äskettäin julkaistiin kertomus, joka keskittyy siihen, että kustannukset vakuutusvarojen Lontoon pörssiin, voi nousta pitkälti. Esimerkiksi asiantuntijat korostavat, että kasvu vakuutusmaksut voisi ylittää järjestyksessä 120 $ miljardia dollaria. Tai jos käännetty eurooppalainen valuutta, vakuutus varat kasvoivat yli 110 miljardia.

Puolestaan asiantuntijat ja analyytikot Rahoitusmarkkinoiden, on vertaillut uusin hakkerointi virus, poistaa seurauksia käytettiin sisällä 48 miljardia euroa tai US $ 53 miljardia raivosta vuonna 2012 Koillis-Euroopan mantereen hurrikaani nimeltä "Sandy". Muuten on muistettava, että poistaminen seurauksista luonnonkatastrofien aiheuttamista, on käytetty USA: n sisällä $ 50-70000000000. Jotta taloustieteilijät rinnastaa seurauksista luonnonkatastrofien aiheuttamat, ja hakkerien hyökkäykset, joka ei aiheuta yhtä merkittävää vahinkoa taloudelle.

Samaan aikaan, jonka cyberattacks kärsivät paitsi pieniä yrityksiä, koska huijarit ovat oppineet kehittämään erityisiä ohjelmistoja, joka mahdollistaa muutaman päivän jatkuvan häiriöitä työssä yhtiöiden. Samaan aikaan, virus tulee yhä vaikeampi jäljittää, varsinkin jos se on "pilvi" resursseja.

Valitettavasti asiantuntijat eivät ole mahdollisuutta miellyttää hyviä uutisia, päinvastoin, he huomauttavat, että tietoverkkorikollisuuden uhka kasvaa päivä päivältä, esimerkkinä tästä voidaan käyttää äskettäin lyutovali virus, joka teki ammattilaisten töitä poistaa sen seurauksia.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti