Talousministeriö arvioi yhteistyön mahdollisuuksia Venäjän kanssa ekologian alalla

26.10.2017

Kulkiessaan Pietarissa suurin foorumin, valaisevat kaikilla elinkeinoelämän, Mick Lintilya, joka toimi talousministeri Suomen hallituksen, erityisesti, totesi, että hänellä on täysi syy uskoa, että yhteistyössä Venäjän federaation kysymyksistä korkean teknologian liikenteen ja ekologia, molemmat osapuolet, odottavat houkuttelevaa näkymää.

Puheessaan Pohjois Venäjän pääkaupunki, suomalainen ministeri kiinnitti huomiota siihen, että se oli Pietarissa, ratkaistaan ainutlaatuinen ryhmittymässä tuottavien yritysten suomalaisia tuotteita. Lisäksi hän totesi, että koko Venäjällä neljä sataa suomalaista yritystä toimii täysin. Samaan aikaan, ei ole perusteltu, Lintilya puhui siitä, kuinka menestyksekäs yritykset toimivat tehtaat "Age" ja "Peykko".

Hän myös jakaa Tikkurilan suunnitelmat, jotka aikovat rakentaa tehtaansa Pietarin alueelle lähitulevaisuudessa. Lisäksi hän totesi, että monet suomalaiset yritykset haluavat laajentaa ja kattaa toiminnallaan yhä useammat Leningradin alueen alueet.

Puheessaan, suomalainen ministeri ei voinut sivuuttaa, ja tiivis yhteistyö alan ekologian, erityisesti, paljon on puhuttu rakentaminen jätteenpolttolaitosten ja muita pitkäaikaisia hankkeita. Ei kiinnittänyt huomiota näin kauaskantoisia suunnitelmia yhteistyöstä monenlaisia sovelluksia korkean teknologian, joka on tarkoitus käyttää paitsi yrityksille merkittävästi lisätä tuottavuutta, mutta myös liikenteen ja palvelut sekä liikenne.

Samalla Linthila totesi, että melkein kaikki nämä alueet, jo pitkään ja hedelmällisesti, ovat melko vakavia töitä. Samalla tehokkaamman toiminnan kannalta tarvitaan huomattavaa tukea, jota tarjoavat erityisesti sulautetut varat. Kehitysnäkymät tulevat siten olemaan sellaisia aloja kuin matkailu ja suomalaisten yritysten leviäminen muissa maissa.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti