Sveitsin keskuspankki ilmoitti, että ei ole välttämätöntä luoda kansallisia kryptavaluuttoja

10.04.2018

Puhuessaan lehdistötilaisuudessa ennen toimittajia, Andrea Mehler, yksi johtajista Sveitsin National Bank, sanoi hän ei näe järkeä luoda omia kansallisia kryptovaluutta. Hän totesi, että äskettäin kehitettiin useita hankkeita, kuten "E-Frank" tai "Crypto-Frank". Lehdistötilaisuus, jossa virkamies puhui, pidettiin rahoitusmarkkinoiden äskettäin tapahtuneiden muutosten johdosta. Lisäksi keskusteltiin siitä, miten digitaalisten valuuttojen yhteinen tulevaisuus nähdään.

Puheessaan, Andrea Mehler erityisesti huomattava se, että nämä digitaalisten valuuttojen, jotka ovat yksityisiä, pitkälti, on enemmän hyötyä kuin kryptovaluutta jotka saattavat olla täynnä hallituksen valvontaan. Ensinnäkin nykyinen sähköinen raha antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä tapahtumia mukavampiin olosuhteisiin erityisesti yksityishenkilöille. Myös virkamies selitti, että minkä tahansa keskuspankin päätehtävä on tiukasti johto- ja valvontatehtävä, ja häiritsemään salausjärjestelmän toimintaa ei yksinkertaisesti ole sen arvoista.

Siten edustaja Sveitsin keskuspankin, oli sitä mieltä, että päätehtävä hänen osastonsa on varmistaa luomalla mukavin edellytykset hedelmällistä yhteistyötä kriptorynkom ja pankkijärjestelmään. Lisäksi hän sanoi, ettei krypto-valuuttaa tarvitse pelätä, koska ne eivät muodosta mitään uhkaa perinteisille taloudellisille suhteille vaan pikemminkin täydentävät sitä täydellisesti. Älä siis puhu digitaalisten valuuttojen uhasta, vaan käytä niitä hyödyllisenä lisäyksenä, joka tarjoaa uusia mahdollisuuksia rahoitusjärjestelmälle.

Siten voit täysin arvioida, miten Sveitsissä itsessään on asetettu salausvaluuttaa vastaan. Ilmeisesti ne eivät ainoastaan hyväksy rajoittavia toimenpiteitä digitaaliajan taloudellisessa muodossa, vaan pyrkivät myös parantamaan tätä suuntausta koko maassa. On myös syytä huomata, että nykyään monet salausvaihtoehdot haluavat työskennellä Sveitsissä, mikä näkyy uusien yritysten käynnistymisen nopeasti sulkemisjärjestelmässä.

Lisäksi tässä maassa, lähes päivittäin, avasi uuden toimipisteen on yritys, joka toimii sen kryptovaluutta, ja se on syytä huomata, että ne ovat olemassa, tuntuu mukavin. Ja jos tulevaisuudessa valtio jatkaa tällaisen politiikan noudattamista, yritysten määrä kasvaa jatkuvasti alueellaan.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti