Suurin puuteollisuus huolehtii merkittävien investointien sijoittamisesta ulkomaille

24.10.2017

Suomen puutavaran teollisuuden edustajat kertoivat aikovansa laajentaa Chudovon kaupungissa sijaitsevan vaneritehtaan tuotantokapasiteettia merkittävästi. Lisäksi he jakavat suunnitelmia tehostaa biokemiallisten tuotteiden tuotantoa Saksassa, mikä tuo tuotannon laajuuden teollisuusmäärien tasolle.

Nämä UPM: n hallitus päätti ilmeisesti sanelemalla se, että vain viimeisen vuosineljänneksen aikana yhtiö sai voittoa 351 miljoonalla eurolla. Jos esimerkiksi pidämme esimerkkinä viime vuoden vastaavasta ajanjaksosta, voimme varmasti sanoa, että huoli sai 12 prosenttia enemmän voittoa kuin viime vuonna.

Samaan aikaan on syytä huomata, että kaupan liikevaihdosta on melko vakaa indikaattori, mikä osoittaa, että yritys on tasaisesti ansainnut lähes 2,5 miljardia euroa, mikä osoittaa myönteisiä suuntauksia. Toisaalta huolenaiheen johtaja Jussi Pesonen totesi, että 18 vuosineljänneksellä parannusta on jatkuvasti havaittu. Lisäksi alustavat ennusteet, jotka osoittavat, että yrityksen vuotuinen indikaattori osoittavat havaittavissa olevan kasvun merkkejä, olivat myös erittäin tyytyväisiä.

Lisäksi valtavan yrityksen päällikkö vakuutti, että lähimmän johdon suunnitelmat ovat tuotantomäärien laajentaminen ja yrityksen nykyaikaistaminen. Yhtiön johdon edustajat kertoivat, että lähitulevaisuudessa he ovat investoineet erittäin konkreettisia investointeja Venäjän sekä Saksassa toimiville yrityksille. Ilman liikaa vaatimattomuutta UPM: n johto totesi, että he pyrkivät tulemaan Euroopan unionin suurimmaksi vaneriteollisuuden tuottajaksi, ja siksi halusin investoida noin 50 miljoonaa euroa Chudovon tehtaan kehittämiseen ja modernisointiin.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti