Suurin osa Suomen opiskelijat saavat noin 10 euroa kulukorvaukset

17.08.2017

Pääsääntöisesti peruskoulun oppilaat, vanhemmat myöntää enintään 5 euroa omalla kustannuksellaan, kun taas lukiolaista voi luottaa määrästä 10-15 euroa. Todettiin, että suomalaisista vanhemmista taustalla muissa Pohjoismaissa, eroavat kadehdittava anteliaisuus, ja maksavat usein lapsiaan hyviä arvosanoja.

Kuten huomasimme kyselyssä kaikkien opiskelijoiden Suomessa, lähes 75% säännöllisesti saavat vanhemmiltaan taskurahaa maksettu tai kuukausittain tai viikoittain. Edustajia nuorimman luokan kerrottiin, että he erottuvat perheen budjetti, noin 5 euroa, mutta iän myötä, vanhempien kaksinkertaista rahoitusta oppilaille.

Viimeksi huoli Nordean, suoritettiin yksityiskohtainen kysymys, joka sisältää keinoja, joilla vanhemmat käytetään kasvattamaan lapsiaan. Niin kävi ilmi, että kaikkien Pohjoismaiden Suomen, tunnettu siitä, että sen kansalaiset mieluummin antaa taskurahaa lapsille ainoastaan käteisellä. On vielä yksi asia, joka erottaa asukkaiden Suomi ruotsalaiset, tanskalaiset ja muiden pohjoisten kansojen. Ja se on se, että joukko nuoria, jotka saavat näitä varoja vanhemmista on kasvanut tasaisesti.

Samaan aikaan, tutkijat pystyivät saada selville, että monet opiskelijat jo omat luottokortteja, josta heidän vanhempansa, varat siirretään säännöllisesti. Lisäksi havaittiin, että lähes kaikki seitsemäntoista nuorilla on omat pankkitilit. Vain Suomen vanhemmat ja tunnusti, että usein maksaa ylimääräistä rahaa, jos opiskelija tuo hyvät pisteet. Pääsääntöisesti lisätaittoteloilla maksut vanhemmille, on alueella viisi euroa.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti