Suomi on vakiinnuttanut parhaita kaksikymmentä maata, jotka ovat miellyttäviä liiketoiminnan kannalta

12.01.2018

Kuten julkaisu «Forbes» muistiinpanoja, on johtava aikakauslehti kattaa talous- ja elämän sen kaikissa ilmenemismuodoissa, Suomi on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa neljäntenätoista asemaan säännöllisen luokitus. Tässä tapauksessa puhumme siitä, että asiantuntijat, jotka suorittivat tutkimuksen perusteella, joka oli luokitus, sanoi, että kaikkein mukava maissa, jonka avulla on mahdollista harjoittaa liiketoimintaa useilla aloilla, vakiintunut ja Suomi, kiitos monenlaisia suotuisat olosuhteet luodaan valtion alueella.

Sitä vastoin on tarpeen erikseen huomata, että Suomen oli kilpailtava tämän arvostetun paikkansa kanssa 153 maassa, ja väittävät myös korkean suorituskyvyn tällä erittäin arvokkaalla sijoituksella. Ennen kuin kukaan paikoista annetaan ehdokasvaltioon, tutkijat tekevät vakavaa työtä tutkimalla kaikkia tekijöitä, jotka vaikuttavat jossain määrin liiketoiminnan helppouteen.

Ensinnäkin kiinnitetään erityistä huomiota siihen, missä määrin sijoittajat ovat suojassa maassa ja mikä on korruption taso. Samalla väestön elintasoa tutkitaan yksityiskohtaisesti ja mitkä poliittiset riskit ovat todennäköisiä. Lainsäädäntöperustaa, erityisesti verotusjärjestelmää, koskee myös vakavaa tutkimusta. Lisäksi asiantuntijat yrittävät selvittää, kuinka kehittynyt tekniikka on maassa ja mitkä ovat mahdollisuudet niiden jatkokehitykseen. On syytä huomata, että nämä ovat vain tärkeimmät kriteerit, joiden avulla asiantuntijat tekevät päätelmänsä ja niiden luettelo on melko laaja ja siihen liittyy paljon kysymyksiä.

Samaan aikaan ei ole tarpeetonta huomata, että Thousand Lakes Country onnistui saavuttamaan kuudennen sijan tällaisessa arvokkaassa luokitustutkimuksessa vuoteen 2015 mennessä. Lehden mukaan paras maa onkin Isossa-Britanniassa, joka onnistui luomaan kätevimmät liiketoiminnan edellytykset. Johtajan jälkeen Toiseksi Seelanti oli tutkimusten tulosten mukaan.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti