Suomi luo koekenttä ydinvoiman aluksia ympäri maailmaa

16.08.2017

Melko äskettäin Suomen viranomaiset päätettiin varustaa lounaisrannikolla, joka sijaitsee alueella Pohjanlahden, ensimmäisenä maailmassa käytännössä testauspaikka. Hanke on ainutlaatuinen, koska on tarjota mitään valmistaja tuottaa ydinsukellusveneiden tulevat kokemaan toiminnassa miehittämättömän veneitä ja aluksia.

Siten käytössä olevat tutkijat, tulee ainutlaatuinen koekenttä ala 126 neliökilometriä, jossa kaikki yrityksiä maailmassa, jotka tuottavat uusin laivojen pienoismalleja, joissa ydinreaktorin, oli mahdollisuus tarkemman ja laadullisia että tuotteet testataan. Ensinnäkin puhumme työstä luotettavuudesta tämän liikennemuodon sekä miten uutta kehitystä juurtua käytännössä ja miten käyttäytyä itseään. Järjestäjien mukaan aloitteen tästä lähtien kaikki telakalla, on ainutlaatuinen tilaisuus alalla, jäljittää moitteettoman toiminnan kaikkien järjestelmien ja mekanismit, mukaan lukien turvallisuus.

Mukaan lehdistökeskus Helsingin portaalin, testejä on jo suunnitteilla aikaisin keväällä ensi vuonna. Samaan aikaan, kannattajat sanoivat, että he ovat valmiita aloittamaan ensimmäisen testit tämäntyyppisten alusten, jotta kaudet riippuu pitkälti siitä, miten halukkaita asiakkaita, onko. Samaan aikaan, edustajia järjestäjät ovat vakuuttuneita siitä, että olemme valmiita tekemään yhteistyötä paitsi suuria yrityksiä, mutta myös eri yliopistojen, ja jopa vain yksilöitä.

Ei niin kauan sitten, lehdistö kertoi, että yhtiö, joka aloitti ehdotuksen, kutsui kaikenlaisia käsittelevien järjestöjen miehittämätön vesiteitse. Puolestaan on raportoitu, että yrityksen edustajat "Rolls Royce", ilmaisseet halunsa laittaa hyvä sijoitus tutkimuksessa tätä kysymystä, jonka määrä on 230 miljoonaa euroa.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti