Suomi lisättiin luetteloon maailman johtavista maista

23.01.2018

Yksi amerikkalaisista aikakausjulkaisuista, jotka käsittelevät laaja-alaisia aiheita, on tehnyt perinteisen tutkimuksen eri maiden taloudellisen kehityksen alalla. Tämän arvostetun julkaisun asiantuntijoiden saamien tietojen mukaan maailman valtioiden joukossa Suomi on yksi arvostetuimmista paikoista. Suomi otti 14-paikkaisen kunnian tutkimuksen maailman johtajien talouden eri alojen kehityksessä.

Koska tutkijoille oli mahdollista perustaa, Suomi on ilmaantunut läheisessä arvostuksessa tällaisista johtavista merkkituotteista, kuten Kanadasta, Sveitsistä, Hollannista ja useista Pohjois-Euroopan valtioista. On syytä huomata, että tutkimuksessa on osallistunut aktiivisesti noin kahdeksan kymmenestä eri maasta, mukaan lukien Suomen kansantalouden yhteenlasketut tietyn määrän indikaattoreita, se oli neljäntenätoista paikka, kun taas 13-asemassa on Uuden-Seelannin, ja 15-paikka luottavaisesti masteroitu Italia.

Suomen talous sai korkeimmat arvosanat esimerkiksi liiketoiminnan avoimuuden, sosiaalisen osa-alueen kehittämisen ja väestön elintason indikaattoreiden osalta. Luottoluokituksen laatimisessa asiantuntijat käyttivät todistettuja kriteereitä, joiden mukaan realistisimmista kuvista voidaan ottaa käyttöön maassa.

Siten määriteltiin seuraavat indikaattorit: sosiaalisen osan kehittäminen; edistystä matkailualalla; kulttuurilaitosten kokonaisvaltainen kehittäminen, liiketoiminnan avoimuus; historiallisten muistomerkkien säilyttäminen; vaikuttaa maailmanlaajuisesti esiintyviin prosesseihin; kansalaisten elintasoa.

Samalla todetaan, että Suomen talous on läheisessä yhteistyössä eri maiden kanssa, mikä osoittaa kansainvälisen toiminnan. On syytä huomata, että noin kolmannes maan budjetista saatavat tulot muodostavat teollisuustuotteiden viennin. Jälkeen merkittävä väheneminen havaittiin tietyn ajan Suomen taloudessa, mukaan lukien kansainvälinen kauppa, tässä vaiheessa on erittäin huomattava parannus tällä alalla.

Suomessa on kuitenkin edelleen joitain negatiivisia ilmiöitä, joista yksi on kansalaisten nopea ikääntyminen.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti