Suomessa on ollut ongelmia sähköntuotannon tehokkuutta

05.08.2017

Jos uskot arvovaltainen Asiantuntijoiden koskevissa kysymyksissä kannattavuuden sähköntuotanto, seuraavan ajan, tässä markkinasegmenttiin, voimme odottaa vaikea tilanne, koska itse prosessi, asiantuntijoiden mukaan on hyvin raskas.

Ei niin kauan sitten, edustajat energiayhtiö, "Helen", teki taloudellinen selvitys toiminnasta hänen yrityksensä, viime kaudella, ja tuli pettymys tulokseen, että tukkuhinta näiden tuotteiden on erittäin alhainen. Samaan aikaan yhtiö totesi, että useassa Pohjoismaassa, joilla on samankaltaisia ongelmia.

Puolestaan edustajat energiayhtiö sanoi, että ennen talven, mutta eivät aio nostaa hintoja tuotteilleen kunnes kylmä sää, kun virrankulutus voi nousta ja aiheuttaa huomattavaa pulaa sivustolle. Siten yhtiön edustajat ilmoittivat, että samalla kun samoille energiamarkkinoille politiikkaa, teollisuus ei kestä vuodenaikojen ylikuorma.

Erityisesti yksi yrityksen edustajat, antoi tieto siitä, että väestö olisi ilmoitettava niistä periaatteista, joka perustuu muodostumista tariffit sähkön. Mukaan asiantuntijoita, sen pitäisi olla myönteinen vaikutus markkinatilanteeseen.

Samaan aikaan, yhtiön edustajia, tarjosi neuvottelemaan uudesta aloitteesta perustamiseen liittyvät kiintiöiden markkinoiden päästöjä, koska kaupan, jossa se on tarkoitus aiheutuvien kustannusten kattamiseksi tuotannossa. Niinpä yhtiö vilpittömästi toivon, että he voivat saavuttaa vaihtoehtoisten ja uusiutuvien teho. Vain niiden mielestä tämä edellyttää huomattavia investointeja vaihtaa, voi ansaita kerralla.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti