Suomessa käynnistettiin tehdas, joka valmistaa tuotteita sirkkuilla

04.12.2017

Lähinnä tulevaisuudessa Pohjois-Suomessa, Seinäjoella, Foodwest aloittaa grikettisen tuotteen massatuotannon. Käynnistimien osalta valmistaja tulee hallitsemaan Suomen markkinoita tänä vuonna ja myöhemmin tulemaan Euroopan markkinoille.

On syytä huomata, että Foodwest-yhtiö on Suomessa toimiva yritys, joka on onnistunut saamaan tiettyä suosiontaa tuotteiden ansiosta. Ja yhdessä tavallisten ja suosikki herkkuja, tuotettu jännittynyt tila, yritys päätti kokeilla. Näin ollen jo 20. marraskuuta perustettiin pellettien vapauttaminen, joka yhdessä tavallisten ainesosien kanssa on kotitekoisia sirkuksia.

Tässä tapauksessa on syytä huomata, että tämä yritys on toistuvasti yrittänyt miellyttää asiakkaitaan eksoottisilla makuilla, mutta ruoan sirkukset ovat ehdoton uutuus ja yllätys.

Puolestaan edustaja johdon EntoCube osakkuusyhtiö, sanoi, että liittymisen Suomen osapuolen uusimman lainsäädännön vaatimukset Euroopan unionista tehdyn syöminen hyönteisten on varsin kohtuullinen ja järkevä askel. Tämän ansiosta yritys pystyi heti aloittamaan hyönteisten sisältävien uusien tuotteiden valmistuksen. Samalla hän totesi, että jo ennen, heillä oli asiaa koskeva kehitys tähän suuntaan, ja asia pysyi pienenä. Tästä syystä tämä hanke alkoi todella työskennellä ilman ongelmia.

Yrityksen johtaja totesi myös, että valtavaa työtä on jo tehty, mukaan lukien sopimusten allekirjoittaminen asiakkaiden kanssa ja valmiiden tuotteiden valmistuspakkaukset. Samanaikaisesti kaikkien valmisteiden kanssa tuotantolinja uudistettiin, minkä seurauksena tuotteiden määrä kasvaa merkittävästi. On tärkeää huomata, että sirpaleita sisältäviä rakeita toimitetaan Belgiasta, jossa niitä käsitellään ensisijaisesti. Suomalaisissa tehtaissa saapuvan puolivalmisteen tuote lämpökäsitellään, jonka jälkeen saadut tuotteet pakataan valmiisiin pakkauksiin.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti