Suomen viranomaiset ovat tehneet myönteisen kasvunäkymiin

16.07.2017

Suomen valtiovarainministeriön Finance julkaisi tulokset tutkimuksen alalla Talousennusteista, luvaten, että maan talous kehittyy siten, että nopeasti liikkuu eteenpäin. Niinpä ennusteiden niiden kokoamat kehitys Suomen talouden suunnitellaan 2,4%, vuositasolle suhteen. Samaan aikaan, viime huhtikuussa ennustettu 1,2% kehityksen nopeus.

Tietojen mukaan esitetyt taloustiedot ministeriön tämän trendin jatkuvan näissä olosuhteissa, jos ongelmaa ratkeaa työllisyyteen. Vain näissä olosuhteissa voi kasvu kotimaisen tuotteen kulutuksesta. Samoin, ministeriö sanoi, että kirjattiin merkittävä määrä vientituotteita, tämä tekijä on tapa parantaa tuotteiden kilpailukykyä.

Samaan aikaan, valtiovarainministeriö, perustellusti olettaa, että lähitulevaisuudessa, kehitystahti kuluttajamarkkinoille, voidaan hieman vähennetty seuraavana vuonna. Vähentämällä kulutusta kotimarkkinoilla, mikä johtuu suurelta osin siitä, että hallitus kutsuttu työhön ulkomaalaisia. Niinpä ministeriö tuli siihen tulokseen, että seuraavan kauden 2018-2019, vauhti taloudellisen kehityksen tulee olemaan noin 1,5%.

Kuitenkin virkamiehet talousosasto, suhteelliset näkymät koskevissa kysymyksissä maan työllisyyttä ja lisätä yleistä työllisyysastetta yli 72%. Hallitus voi vain verrata edellisen lukuja, jotta tarkemman ennusteen uusissa olosuhteissa. Ministerin mukaan, määrä tavoiteohjelmien maassa liittyvät suoraan työllisyyskysymyksiä kasvaa.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti