Suomen työttömät on tullut vähemmän

28.07.2017

Tietojen mukaan, joka on myöntänyt tilastoviraston asioissa henkilöresursseja, niin kuin tämän vuoden kesäkuun, maassa on edelleen järjestyksessä 250000 ihmistä, jotka tarvitsevat työtä. Puolestaan verrattuna edelliseen vuoteen, työttömien määrä väheni 14000 työkykyiset kansalaiset.

Puolestaan työllisyysongelmia kokenut noin 9,2% miehistä kansalaisten samaan aikaan, kun naiset, luku ei ollut korkeampi 8,4%. Näin voimme sanoa, että on olemassa kaikki edellytykset voidakseen selviytyä työttömyysongelmaa. Toistaiseksi hallitus onnistui poistamaan noin 8,7% kysymyksistä työllisyyttä, molempien sukupuolten keskuudessa.

Tilastot kuitenkin osoittaa mielenkiintoinen seikka, että miehillä työllisyysaste oli korkeintaan 1,3 prosenttiyksikköä Mutta viime vuoden aikana, naisten, toisin kuin huomata taipumusta, antaa puhua aikaan saadut merkittävät saavutukset tähän kysymykseen, koska määrä työskentelevien naisten nykyään Suomessa oli 71,5%.

Varmasti, emme saa unohtaa, että monet ihmiset tällä hetkellä ei aina ole mahdollisuutta löytää työtä pysyvästi, ja joutuvat huolehtimaan kausityöntekijää. Lisäksi uusien työpaikkojen määrä riippuu uusien yritysten ja toimistoissa. On tärkeää huomata, että viime vuonna, samoin, aalto lisäys Myös työllisyys alkoi kesän alkua leimasi.

Keskuudessa alle 25 vuotta, todettiin, että hekin ovat pystyneet löytämään työtä. Täten hakijoiden työpaikkoja kuluvan vuoden kirjattiin noin 46000 kansalaisista tähän luokkaan, ja verrattuna viime vuoteen, niiden määrä väheni 8000.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti