Suomen tasosta hyvinvoinnin sijoittui toiseksi, jonka jälkeen Tanska

28.06.2017

Edellä mainitun tutkimuksen, vuonna 2017, asukkaat Tanska voitti ensimmäisen sijalle elämänlaatua. Näinä haastattelujen tutkittu, miten kansalaiset maan täyttyvät perustarpeitaan, ja mitkä ovat niiden mahdollisuudet kehittää omaa hyvinvointia. Siten mukaan tutkimuksen, vuonna 2015 valtion Suomi oli seitsemäs ranking, kun viime vuonna, kääntyi jyrkästi maahan.

Tänä vuonna, Tanska, Suomi onnistui painaa Toiseksi tutkimuksessa tekemän sosiaalisen oppimisen tason saavuttamisen sosiaalista kehitystä. Mikä on mielenkiintoisin on se, että Suomi pystyi vuoden aikana seitsemäs asentoon, jossa hän oli vielä vuonna 2015 olla luettelossa, jolla voittivat ensimmäisen sijan.

Tänä vuonna kolme johtajat olivat Tanska - Ensinnäkin Suomessa - Toiseksi, Islanti, sulkee luettelo maista pisimmällä elintasoa. Aikana työssään, tutkijat käyttivät erityistä indeksiä arvioimaan mahdollisuuksia sosiaaliseen kehitykseen. Tämä tutkimus käydään ympäri maailmaa, ja tutkimukset saavuttaa kärkimaita varmistaa hyvinvoinnin oman kansansa. Prosessissa, on noin 5 tutkija kymmeniä indikaattoreita jakaa kolmeen pääryhmään. Ensinnäkin arvioivat tarpeet kunkin henkilön, ja sitten, perustukset yleisen väestön hyvinvointia ja arvioida mahdollisuuksia sosiaaliselta kannalta.

Tutkia aiheita ensimmäiseen ryhmään kuuluvat indikaattorit, kuten ruoka, terveydenhoito, julkisten palvelujen saatavuutta, sekä kuinka turvallinen maa, tuntuu ihmiset.

Muissa kahdessa ryhmässä, arvioidut käytettävissä koulutusta, sairaanhoidosta ja yleisestä ympäristöstä. Lisäksi tutkimme miten suuret mahdollisuudet on jokaisen miehen kannalta henkilökohtaista kehitystä.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti