Suomen talous on meneillään jatkuva kasvu ulkomaisia ​​investointeja

09.07.2017

Sen jälkeen, kun jäsenet Euroopan konsulttiyritys perehtynyt tilan Pohjoismaissa he tulivat siihen tulokseen, että Suomessa, tässä vaiheessa on houkuttelevin maa ulkomaisille sijoittajille, kohdistamalla sen varoja kohdennettuja hankkeita.

Yrityksen edustajat että Tutkimuksen tekijä Suomessa, totesi, että verrattuna 2015, viime vuonna volyymi suorien sijoitusten kasvoi merkittävästi ja silti jatkaa kasvuaan. Samalla tutkijat ovat havainneet, että suosituin taloudessa, jossa ulkomaalaiset haluavat sijoittaa pääomaa, on Suomi.

Näin ollen, jos n määrän viime vuoden kasvu ulkomaiset sijoituspääomaa, tämä indikaattori oli sisällä 27%. On huomattava, että rahoittajat ovat valinneet muutamia alueita Suomen talouden, joka sisältää alalla ohjelmointi ja ohjelmistojen kehittäminen, asiantuntijapalvelut, sekä palvelujen alalla liikesuhteita.

Kuten Jaakko, joka toimi pääjohtaja Euroopan komission tällaisissa tilanteissa on mahdollista kehittää Suomen taloutta ja saada uutta vauhtia kehitykseen. Samalla hän totesi, että vahvan kilpailukyvyn maan ensinnäkin, tarjoaa uskollinen verojärjestelmää palkkoihin. Lisäksi työhön kuului ainoastaan erittäin pätevää henkilöstöä. Samalla, Jaakko huomata, että muissa Pohjoismaissa, joissa näitä asioita paljon pahempi, koska alemman tason henkilöstön palkoista.

Erityisesti edustajat konsulttiyritys totesi, että työpaikkojen määrä on Suomessa noussut seitsemänsataa, vasta viime vuonna, joka oli suoraan myöntänyt tulva käteistä infuusioiden.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti