Suomen talous alkaa kasvaa kustannuksella laivanrakennus

15.07.2017

Ensinnäkin on huomattava, että tänä vuonna vain terästeollisuuden onnistui kasvattamaan liikevaihtoaan yli 100%. Asiantuntijat väittävät, että Suomen talous on siirtymässä hitaasti mutta varmasti eteenpäin vauhdilla, säilyttäen kohtuullinen nopeus asian käsittelyssä. Uusimpien julkaisuista, joissa tietojen tilastollisen tutkimuksen asiasta perustaa ennusteen kuitissa uusien tilausten julkaistiin. Julkaistujen tietojen, vain kasvuvauhti puunjalostusteollisuuden maassa, lisäsivät hinnat 66,7%, verrattuna viime vuoden.

Lisäksi on ollut huomattavaa kasvua teräsalalla, mukaan tutkijat, tilausten arvo tälle luokalle kasvoi 99,3% viime vuoden aikana. Asiantuntijat selittävät tätä tilanne, joka on merkittävästi lisännyt tilauksia laivanrakentajien joka alkoi tehdä merkittäviä tilauksia terästeollisuudelle. Aivan äskettäin, toukokuussa sain tilauksen rakentaa kaksi valtamerihöyryt klo telakat Turussa.

Kemianteollisuus, samoin, on onnistunut lisäämään omaa lähes neljänneksen tulokseen verrattuna viime vuoden. Tuotanto ja myynti arvopapereiden, myös kasvoi 6,5%, mikä ylittää viime vuoden saavutukset. Mutta tekstiili-, eivät kaikki niin sujuvasti, koska niiden kannattavuus laski 0,7%. Ensimmäisen viiden kuukauden tilausten määrä kaikissa segmenteissä talouden kasvoivat, tulosten saavuttamiseksi 21,9% vuositasolla.

Kuitenkin tutkijat totesivat, että nämä tiedot ovat erittäin suhteellisia, koska suurelta osin kausittaista tekijöitä. Kuitenkin heidän mukaansa ja nämä luvut osoittavat selvästi, että Suomen talous on kasvanut tasaisesti, eletään herätyksen.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti