Suomen Portugalissa asuville eläkkeensaajille, ovat tulot yläpuolella Suomen työntekijöiden

13.07.2017

Järjestystä viisisataa varakkaita eläkeläisiä, jotka tulivat Suomen Portugaliin, ovat tehneet niin yksi tavoite, vähentää maksettujen verojen, tulossa Portugalin asukkaat.

On syytä huomata mielenkiintoinen seikka muodostuu siitä, että Portugalin verojärjestelmän, joka osoittaa edustajat ulkomaille, ennennäkemättömän uskollisuus, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden maksaa veroja, jotka ovat huomattavasti alhaisemmat heille kuin kotona. Jälkeen mutkaton laskelmat, voimme nähdä, että Suomen kansalainen, joka on muuttanut asumaan Portugaliin, saa eläkkeenä kooltaan sellainen, joka usein ylittävät keskipalkasta, joka saadaan työskentelemällä kansalaisten. Nämä havainnot tehtiin painos julkaistaan Kauppalehdessä Finance.

Sen jälkeen, kun Suomen eläkeläisten toteuttaa kaikki veronmaksun määräämän lainsäädännön, nämä muutama sata onnekas ihmiset voivat saada käsiinsä kuukausittain 3493 euroa ja nauttia elämästä. Puolestaan Suomen Eläkekassa kertoivat, että tällä hetkellä Suomen ulkopuolella, asuinpaikan on 60000 ihmistä eläke-etuuksia kotona. Lisäksi tutkijat havaitsivat, että Suomen kansalaiset, useimmissa tapauksissa, lähtevät maasta, jäisi liian kaukana ja noin 67% heistä on valinnut pysyvän oleskeluluvan Ruotsiin.

Joten, älä vialla muistuttaa, että Iberian niemimaalla on vedonnut huomionsa merkittävä suomalainen yritys, jolla on vankka tuloja. Samaan aikaan valtiovarainministeriö Suomessa on tehty lukuisia yrityksiä neuvottelemaan Portugalin hallitusta suostumaan miten ottaa useita vaiheita, jotka johtavat Suomen kansalaista maksaa veroja.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti