Suomen pääministeri tukee yhteiskunnan uudistuksia

26.11.2017

Jälleen kerran puheessaan, Juha Sipilä, joka sijaitsee virkaan Suomen pääministeri puhui hänen kollegansa puolueen valituksen, jossa se kehottaa niitä täysin tuetaan maan sotszdrava uudistusta, ja tekemään kaikkensa, jotta tämä työ oli tehokkain tuloksiin.

Näin ollen Suomen pääministeri vastasi jälleen kerran hänen tovereilleen puheenvuoron, jonka aikana hän vaati täyden tukensa sosiaalisen terveydenhuollon uudistamiselle. Hänen puheessaan, Suomen hallituksen päämies, sanoi seuraajien keskuskokouksen jäsenten kokouksessa. Hän järjesti perusteellisesti kaikki tarvittavat toimenpiteet, jotta uudistukset voitaisiin toteuttaa kokonaisuudessaan.

Sipil sanoi myös, että maassa on sekava tilanne terveydenhuoltojärjestelmässä, ja siksi on syytä tarkastella hyvin tarkasti uudistusten toteuttamista tällä alalla. Hän totesi myös, että maassa ei ole oikeutta tehdä virheitä, joten uudistusten epäonnistumisella ei ole varaa siihen.

Samaan aikaan pääministeri kehotti niitä, jotka ovat suoraan vastuussa kattavista uudistuksista sosiaalihuollon järjestelmässä ja toteavat, että heidän ei pitäisi työskennellä terveydenhuollon alalla toimivien kansainvälisten yritysten näkökulmasta. Hänen mukaansa he joutuvat tekemään työnsä itsenäisesti ja ohjata pelkästään heidän kotimaansa edut, eivätkä ne toimi "lääkäreinä" maailman lääkkeiden valmistajina.

Puheessaan toveriensa kanssa pääministeri esitti useita keskeisiä kysymyksiä, erityisesti niitä, joiden etuja puolue on. Toinen tärkeä kysymys on, onko olemassa täydellinen näkemys siitä, miten voimme ponnistelemme suomalaisen yhteiskunnan hyödyksi. Lisäksi hallituksen päämies valitti yhteistyökumppaneilleen kiinnittämään erityistä huomiota sellaisten pienyritysten kehittämiseen suotuisien mahdollisuuksien tarjoamiseen, jotka voivat tarjota palvelujaan paikallisille viranomaisille. Hänen mukaansa maan ei pitäisi olla sellainen käsitys, että hallitus ja sen elimet ovat vain kuuliaisia täytäntöönpanijoita maailmanlaajuisten yhtiöiden tahdosta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti