Suomen pankkiirit sanoa, että se on mahdollista hidastunut maan talouden

21.06.2017

Edellä mainitun tutkimuksen toteuttanut viime aikoina "Danske Bank", nostettiin toinen hahmo talouskehityksen vuoksi uuteen merkkiin, ennustaa kehitystä Suomen talouteen. Asiantuntijat kuitenkin ovat tehneet tutkimuksia, ja varoitti, että hallituksen pitäisi kiinnittää paljon huomiota työmarkkinoille työllisyyden kasvussa parempana.  

Yksi hallituksen jäseniä, Juha Sipilä puheessaan puhui mitä tarkoitusta hallitus on nostaa työllisyysastetta työväestöstä tasolle vähintään 72% vuoden loppuun mennessä.  

Erityisesti kommentoi tutkimusta blogisivullesi, asiantuntija taloudellisia kysymyksiä Timo Vesala, katsoi, että pitkällä aikavälillä tarve lisätä työllisyysastetta on vähintään 80%. Hänen mukaansa vain siten, Suomen hallitus hoitaa korkeaa kansalaisten hyvinvoinnin.  

Lisäksi hän totesi, että kausiluonteinen ja rento työpaikkoja, tällä on merkittävä vaikutus koko työllisyyttä, pitää se tällä tavalla, tasolla noin 69%. Puolestaan asiantuntija sanoi, että työllisyyden taso odotetaan saavuttavan merkkiin 72% varhain keväällä 2019.  

Samalla hän totesi uudistetun työllisyysaste työväestöstä vuotiaista 15 ja 64 vuotta myöhemmin on varma ahdistunut odottaa, ja tässä tärkeä rooli väestörakenteen Tilanne maassa, joka viime kaudella, eivät ole tyytyväisiä työhönsä. Esitettyä kantaa tässä asiassa ja taloudelliset asiantuntijat osallistuvat toimintaa alueella strategisen suunnittelun, mikä vahvistaa sanat hänen kollegansa, että tähän asti on nähty pullonkauloja strategisen suunnittelun, koska odotettavissa työvoimapula henkilöstön koko maassa, jolla on negatiivinen vaikutus taloudellisen tilanteen Suomessa.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti