Suomen pankit ovat kiinnostuneita kaikista asiakkaidensa tiedoista

09.12.2017

Äskettäin suomalaiset pankit ovat alkaneet kiinnittää paljon huomiota asiakkaisiinsa, varsinkin kun he ovat ulkomaalaisia. Ensinnäkin toimielinten työntekijät ovat kiinnostuneita varojen alkuperän luonteesta ja siitä, maksako heille säännöllisesti veroa maksetuista maista. Näin ollen ennen kuin avaat tilin missä tahansa suomalaisessa pankissa, potentiaalisena asiakkaana, sinun on esitettävä koko totuus itsestänne piilottamatta.

On syytä huomata, että joidenkin ulkomaalaisten Suomessa ja aiemmin oli kokeiltava paljon ennen kuin he onnistuivat avaamaan oman pankkitilin. Kesän puolivälistä alkaen pankkien työntekijöiden esittämät kysymykset ovat kuitenkin nousseet paljon enemmän. Jotkut ihmiset, jotka jätti huomiotta pankkiirien pyynnöstä tahattomasti, antamaan lisätietoja itsestään, lähes välittömästi, alkoivat tuntea itsensä, kaikki epämiellyttävät seuraukset ja yllätykset, joita pankki pystyy.

Pankkialan edustajat puolestaan viittaavat suoraan Euroopan unionin uuteen, neljänteen direktiiviin, jossa säädetään tietyistä toimista kansainvälisen terrorismin rahoituksen ja laittomien varojen pesemisen torjumiseksi. Siksi tavallisten pankkiasiakkaiden kannattaa valmistautua siihen, että kaikilla rahoituslaitoksilla niillä voi olla erilaisia asioita. Lisäksi henkilön on kerrottava paitsi itsestään myös sukulaisistaan.

Jos yhtäkkiä asiakkaan kieltäytyy antamasta pankin pyytämiä tietoja mistä tahansa syystä, sinun on oltava valmis siihen, että hänen tilinsä voi vain jäädytyä. tilit, jotka ovat jo olemassa. Enimmäkseen huomiota kiinnitetään ulkomaan kansalaisiin.

Siten pankkiirillä on kiistaton oikeus pyytää tietoja rahan alkuperästä. Samaan aikaan pankkisektorin edustajat sanovat, että heidän edunsa sanelee yksinomaan rahoitustoimien laillisuuden kysymykset.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti