Suomen lentoliikenteen harjoittaja aikoo painaa matkustajiaan

30.10.2017

Finnair päätti painottaa sekä lähtevien matkustajien että heidän kuljettamansa matkatavarat. Näin ollen yhtiön edustajat saavat ja järjestävät lentojen liikenteeseen liittyviä tietoja. On huomattava, että punnitusmenettelyä alun perin ehdotetaan toteutettavaksi vapaaehtoisesti.

Johtavan suomalaisen lentoyhtiön edustajat kertoivat toimittajille, että heidän johdonsa suunnittelevat elektronisten asteikkojen asentamisen lentokentälle, jossa kaikki asiakkaat, jotka haluavat lentoliikenteen harjoittajat, pystyvät siirtämään punnitusmenettelyn.

Näillä innovaatioilla pyritään varmistamaan, että kuljetusasiantuntijat voivat matkustajien punnituksen avulla määrittää ilma-alusten keskimääräisen kuormituksen siten, että laskennassa lasketaan laskujen tasapaino ja lastaus myöhemmin. Ensinnäkin on syytä panna merkille, että ehdotus punnitaan, on yksinomaan vapaaehtoinen, joten haluttomuus päästä läpi tämän menettelyn, voi kieltäytyä.

Tämän kokeen ensimmäisissä vaiheissa odotetaan tällä hetkellä olevan noin sata ja viisikymmentä lentoyhtiön asiakasta. Samaan aikaan lentoliikenteen harjoittajat toivovat vilpittömästi ymmärrystä, ja siksi odottaa, että kaikki, jotka haluavat hyödyntää lentoyhtiöitään, osallistuvat tähän tutkimukseen. Lisäksi erityisen vastuullisen yhtiön edustajat totesivat, että kun punnitaan, ehdotonta nimettömyyttä kunnioitetaan ja sen tulokset ovat käytettävissä vain tämän tapahtuman toteuttamisesta vastaavan lentoliikenteen harjoittajan henkilökunnalta.

Lisäksi halutaan saada tarkempi kuva, on tarkoitus merkitä tietokantaan matkustajan iästä ja kentästä, hänen painostaan kuljetetun matkatavaran ja matkan tarkoituksen mukaan. Odotusten mukaan asiantuntijoiden on suoritettava useita matkustajien punnituksia, jotta heillä olisi enemmän tai vähemmän luotettava kuva, kun he saivat keskimäärin käsin tietoja.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti