Suomen käynnistys on arvioitu korkeimmalla tasolla Euroopassa pääomasijoitusyhtiön kehittämiseen eristetyn

30.06.2017

Kuten pääjohtaja "Venture Capital Association", viimeisen jakson tapauksessa osoitti, että Suomen yritykset kehittävät onnistuneesti ja siksi jaetaan rahastosta niiden kasvun jatkumiselle.

Suomen ratkaisu näyttää auttavan nuorille yrityksille aivan ensimmäiset askeleet, valitaan niitä työkaluja, jotka lopulta auttaa lisäämään BKT tehtyjen sijoitusten yhtiön kehittämiseen. Koska suunnitelma yhdistyksen tilastojen heijastuvat tutkimus osoittaa, että Suomessa on täysin kykenevä leikkiä kiertää näitä indikaattorit Ruotsissa ja Irlannissa, heijastuu vuosina 2012-2016.

Euroopan johtoasemaa tällä alalla, mukaan Pia Santa, joka johtaa Association, osoittaa suoraan siihen, että Suomen yritykset ovat tehneet valtavasti työtä, jonka ansiosta ne voivat saavuttaa menestymisen. On suunniteltu, että useita uusia yrityksiä kasvaa edelleen, avulla säätiön. Seuraavassa vaiheessa, myös suunnitteilla erittyminen investoinnit injektiot uudelle tasolle, sillä tässä prosessissa virtaan. Siten se pystyy saavuttamaan merkittävää edistystä kasvun taloudellista hyötyä tuomat uudet yritykset.

Puolestaan tilastot osoittavat, että voisi elää luetteloon johtajien on hyvä ottaa huomioon, että tämä edellyttää vielä suurempi määrä uusia yrityksiä, jotka rahoitetaan in-line tilassa.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että viime kaudella, joukossa Pohjoismaissa kirjattiin kasvua investointien kehittämiseen aloittavien yritysten, etenkin luku antaa käsityksen siitä, miten nopeasti liikkuvien taloudellisia kysymyksiä, jotka liittyvät yritysten kehitystä.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti