Suomen hallitus totesi, että vakuutettu lainojaan

25.07.2017

Edustajina Suomen hallituksen hetkellä talouden tämän maan ei ole mitään pelättävää, koska valtion talousarviossa ei rasiteta alijäämäinen. Täten ministerit sanoivat pitävät kaikki vieraan maissa sen valvonnassa, ja jos raja ylittyy, erityistä menettelyä.

Ei niin kauan sitten, kokouksessa Brysselissä, he sanoivat, että jotta ei sovelleta Suomessa, joissakin tapauksissa taloudellisia vaikutuksia toimenpiteiden perusteella maata ei pitkälti ylittää tasoa sen ulkomaisen velan. Puolestaan edustajat totesivat, että tällä hetkellä, ulkomaanvelka ei ole riittävän korkea aiheuttaakseen huolissani. Samaan aikaan Suomen valtuuskunta ilmoitti melko luottavaisesti, että on kaikki työkalut, kun kehitetään ja tajusin koko joukon talousuudistuksia joka edistää vakautta kotimarkkinoilla.

Erityisesti kun Suomen valtuuskunnan raportin, muodostuu Euroopan unionin kannattivat lähestymistapaa toteutettava siten uusien työpaikkojen luomisessa. Lisäksi on ilmennyt vakavia toimenpiteitä, joilla vahvistetaan välistä yritysten kilpailu ja eläkeuudistus.

Häiritsevää lausuman Brysselissä noin ulkomaanvelan kasvua Suomessa, se perustui pelkää, että Suomen hallitus ei voi pitää valvomaan tilannetta tuolloin, koska ulkoisen velan määrä on ylittänyt merkki 60% bruttokansantuotteesta. Kuitenkin analyytikot ovat taipuvaisia että tulevaisuudessa tämä luku voisi jatkaa nousuaan. Puolestaan Euroopan viranomaiset ovat ottaneet Suomen hallituksen tiukat aikarajat, jotta he pystyivät ajoissa poistamaan kasvavaa velkaa, jotta välttää seuraamukset.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti