Suomen BKT kasvoi 1,9% vuoden aikana

19.07.2017

On syytä huomata, että viime vuoden aikana, Suomen talouden onnistuneet säilyttämään kehitystahti luottavainen, oli vain 1,9% vuositasolla. Samalla voiton määrä saadun tavaroiden myynnistä ja palveluista täydentää talousarvioon valtion muodossa verojen määrään 216000000000.

Mukaan tilastollisia teettämä erityisiä toimistoissa työskentelevät hallituksen tasolla, huomasimme, että viime vuosina, Suomen talous on varmistanut edistäminen eteenpäin ja totesi tietyt lisätä tuloja treasury muodossa veroja. Kuitenkin tutkijat huomasivat, että lähes kaikilla aloilla Suomen talouden antanut merkittävän panoksen tähän tulokseen. Siten tilastojen mukaan tänä vuonna verovähennyksiä talousarviossa maan, sai noin 216000000000.

Samalla todettiin, että merkittävimmin täyttämällä tuloja treasury edellyttäen rakennusalalla, joiden hinnat nousivat 9,9%. Toinen sija jaettiin edustajien maatalousalan, kala- ja metsätalouden, lisätä tuottoaan 8,1%. Lisäksi liike-elämän palvelut. Viestintätekniikan yritykset, samoin voisi tarjota kunnon kasvuluvut, oli tasolla 3,9-4,7%.

Merkittävä kulutuksen kasvu palvelujen ja tavaroiden kulutetaan kotitalouksissa sekä nousta tasolle 1,9%. Samalla tutkijat ovat havainneet, että tähän asti Suomen talous ei ole mahdollista saavuttaa tavoite 2015, suorittanut vain hyvin johtaa niukasti. Mukaan kuitenkin odotuksia Suomen valtiovarainministeriön BKT on oltava vähintään 2,4%.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti