Suomalaisten yrittäjien keskuudessa yhä useammat maahanmuuttajat

15.09.2018

Viimeksi äskettäin suomalaiset asiantuntijat päättivät tehdä tutkimuksen, jonka aikana todettiin, että viimeisen kerran maahanmuuttajien keskuudessa yrittäjien määrä alkoi nousta merkittävästi.

Erityisesti havaittavissa on viime vuosina havaittu maahanmuuttajataustaisten henkilöiden aktivointia. He ovat yhä halukkaita avaamaan oman yrityksen. Instituutin asiantuntijat selvittivät, että liiketoimintaympäristö maassa vain vuosien 2006-2014 aikana useiden yritysten ja yritysten työntekijöiden määrä maahanmuuttajaympäristöstä kasvoi 90 prosenttia, kun taas he avasivat yrityksensä 92 prosenttia enemmän. aikana.

Samaan aikaan tutkimuksen asiantuntijat havaitsivat, että vierailevien yrittäjien jakelu maittain on melko epätasaista, ja he haluavat valita tiettyjä alueita toiminnastaan. Esimerkiksi maahanmuuttaja, joka avasi liiketoimintansa, voit tavata Uudenmaan alueella, siellä on kyse heidän suurimmasta pitoisuudestaan maassa. Samaan aikaan Paolo Fornaro, yksi tutkimuksen aktiivisista osallistujista, totesi, että useimmiten avaamaan omaa liiketoimintaansa, olosuhteiden pakottamaa kävijää, koska heillä ei ole muuta mahdollisuutta, jotenkin löytää työpaikkaa uudessa maassa.

Pääsääntöisesti maahanmuuttajat, jotka päättävät aloittaa oman yrityksen, ovat aktiivisimpia palvelusektorilla tai avaa ravintola. Paljon harvemmin, voit tavata maahanmuuttajien järjestämiä yrityksiä, jotka osallistuisivat rakennusalan toimintaan tai millä tahansa alalla liittyvillä aloilla. Samaan aikaan tutkijat huomasivat, että maan alkuperäiskansojen tulotaso ylittää suurelta osin kävijöiden liiketoiminnasta saadut voitot. Ja tämä ei ole yllättävää, koska kaikkea, mikä on niiden valtaa, useimmiten on niiden pienyritysten avaaminen, jotka eivät määritelmän mukaan pysty tuottamaan suurta voittoa omistajalleen.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti