Suomalaisten on maksettava enemmän elantonsa

31.08.2017

On huomattava, että Suomessa hiljattain tehty tutkimus suunniteltiin tutkimaan, kuinka paljon tavallisen kansalaisen, on viettää omia tuloja, on turvata normaalit elinolot.

Niinpä tutkijat suorittivat havaintojaan, haastattelivat paljon vastaajia ja löysivät erittäin mielenkiintoisia yksityiskohtia. Ensinnäkin puhumme siitä, että ihmiset on nyt maksettava enemmän rahaa tukea asumisen, ja ennusteiden mukaan tämä tilanne jatkuu kolme vuotta, kun vuosittainen maksu asuntojen kasvaa 2,5%.

Samaan aikaan tutkijat tekivät pettymyksellisiä johtopäätöksiä korkeisiin rakennuksiin asuville ihmisille. Tutkimuksen aikana havaittiin, että tavanomaisten palveluiden hinnat nousevat asteittain, kuten talojen kunnossapito asianmukaisissa olosuhteissa, korjaus. Puolestaan tutkijat joutuvat tilaan ja se, että omistajat omakotitalojen, myös on pöytään yli joitakin merkittäviä etuja sivilisaation, mistä sähkön hintaa, ja viimeistely lämmittämään kodin polttoaineiden hinnat.

Samaan aikaan yhtiö, joka on tehnyt tutkimuksen tiedot tilanteesta, jossa uskomattoman kylmästi kertoi, että mitä suurempi paikkakunta, asukkaat on velvollinen maksamaan kaikki nämä palvelut. Ensinnäkin tutkijat havaitsivat voimakkaan nousun pääomayhtiön asukkaiden kustannuksista. Suurin ero pääoman elinkustannusten välillä on tämäntyyppisten menojen korkeat kustannukset. Pääoman asukkaat pakotetaan kuukausittain maksamaan noin 37 prosenttia muualta asuvista tuloistaan, ja he antavat 27 prosenttia tuloistaan.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti