Suomalaisten kansalaiset näkevät petoksissa vakuutuksen 30 miljoonalla

20.07.2018

Kuten kävi ilmi, suomalaisten keskuudessa on myös ihmisiä, jotka haluavat ansaita ylimääräistä rahaa laittomasti. Vain viime vuonna noin 115 petostutkintaan liittyvää tutkimusta on kirjattu useisiin poliisiosastoihin. Tällä hetkellä melkein jokaisessa näistä tapauksista on käynnissä perusteellinen tutkimus, joka uhkaa oikeudenkäyntiä tuomioistuimessa.

Vakuutusmarkkinoilla toimivien suomalaisten yritysten tutkijat viime vuonna olivat kuumina aikoina, kun asiakkaat yrittivät pettää vakuutusyhtiöitään 30 miljoonalla eurolla. Tällaisella sanomalla taloudellinen yhdistys valitti lehdistön edustajille.

Samaan aikaan on syytä panna merkille, että epäilyttävien lausuntojen määrä hämmästytti vakuutusyhtiöiden edustajia ennennäkemättömillä määrillä. Ennalta ehkäisevien toimenpiteiden, merkittävä määrä vakuutusmaksut olivat huomattavasti supistettu, ja osa niistä, ja kaikki oli hylättävä, koska ilmeinen petos. Yritysten työntekijöille ilmoitettujen hakemusten kokonaismäärä oli 30-40 prosenttia ja niiden yhteenlaskettu määrä noin 84 miljoonaa. euroa.

Ensinnäkin tapauksia, joissa on asiakkaan petoksia, liittyvät asiat liittyvät auto vakuutus. Kuitenkin paitsi autoja, mutta myös muita liikennemuotoja, kuten veneitä, veneitä, moottoriajoneuvoja, joutuvat petosten kohteeksi. On tapahtunut usein tapauksia, joissa häikäilemättömät asiakkaat ovat ilmoittaneet matkapuhelinten tai jopa aurinkolasien menetyksestä ja vaativat korvausta.

Älä joudu häpeään muiden kansalaisten keskuudessa, jopa huijaamalla kaikkein kalleimmalla vakuutuksella, joka liittyy terveyteen ja elämään. Esimerkkinä on yksi asiakas, joka on saanut kiinteän korvauksen väitetystä työkyvyttömyydestä. Kuitenkin oli varomattomuudesta laittaa kuvan internetissä, jossa se osallistuu aktiivisesti kilpailuun, hän otti yksi ensimmäisistä paikoista, jotka osoittavat ihmeitä kestävyyttä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti