Suomalaisten eläkeläisten on kiristettävä korkeampien verojen vuoksi

07.09.2017

Seuraavana vuonna Suomen hallitus valmisteli väestöä varten lukuisia epämiellyttäviä yllätyksiä. Ensinnäkin on tarkoitus lisätä kiinteistöveron määrää, lisäksi kotitalousjätteen sähkö, vesi, lämmitys ja käyttö nostavat merkittävästi hintoja.

Huolimatta siitä, että ensi vuonna suomalaiset joutuvat maksamaan paljon enemmän asumisesta, tämä ei vaikuta heidän tuloihinsa, eivätkä ne saa ylittää nykyistä tasoa. Riippumatta siitä, ovatko vuokrattu asunto vai omat, kustannukset sen ylläpidosta, lisääntyvät aina. Aikuisimmillaan tuntuu uusi hinnankorotuskierros, joka on talon omistaja Helsingissä tai Espoon alueella, jonka on pakko polttaa tilansa öljytuotteilla.

On kuitenkin olemassa myös yksi kansalaisryhmä, jollei seuraavan hinnan nousun kielteiset seuraukset aiheudu. Tässä tapauksessa puhumme eläkeläisistä, joilla on melko alhaiset tulot.

Suurimmat rasitteet, uudet verot, laskevat omien asuntojensa omistajille, sillä ensi vuonna se kasvaa merkittävästi. Ensinnäkin Helsingissä sijaitseva kartanon omistaja, joka sijaitsee 1 tuhannen neliömetrin tontilla. m, jonka pinta-ala on 130 neliömetriä. on maksettava 110 euroa lisää talousarviosta alkaen ensi vuoden alusta. Maaseudun asukkaat joutuvat maksamaan nyt 20 euroa.

Samanaikaisesti hallitus päätti täysin jäädyttää väestölle asumiseen maksetut etuudet. Niinpä molemmat omien kiinteistöjen omistajat ja vuokralaiset pysyvät yksi-to-one-maksujen kanssa. Asiantuntijoiden mukaan eniten kärsivät hallituksen aloite, pääkaupungin asukkaat ja ympäröivät alueet. Lisäksi, kuten odotettiin, ensi vuonna näistä olosuhteista johtuen vuokran koko kasvaa.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti