Suomalaiset varastavat työpaikalla yllättäen monia

25.11.2017

Vaasan yliopisto päätti tehdä niin kauan sitten tutkimuksen, jonka aikana osoittautui melko järkyttävistä olosuhteista. Saatujen tietojen mukaan työpaikalla tehdyt petokset ja varkaudet ylittivät kaikki odotukset. Toisaalta jopa hallinto mieluummin jättää tällaiset tosiasiat huomiotta yrittämättä vaikuttaa tilanteeseen.

Ensimmäinen asia mitä voi kuvitella, kun se tulee petoksen tai näpistys töissä, tämä harmittomat paperi tai korkeintaan pino tulostuspaperi. Tällaisten asioiden on usein kohdattava.

Kuitenkin, jos kaivetaan perusteellisesti, käy ilmi, että asiat ovat paljon huonompia. Tämä kehotti tutkijoita tekemään työnsä saadakseen selville, millaisia väärinkäytöksiä suomalaiset osallistuvat työssään työpaikalla. Niinpä asiantuntijat totesivat, että näpistys paperi toimistosta, tämä on viaton kepponen, verrattuna muihin petoksiin, kammet työntekijää.

Tutkimuksen osapuolet pystyivät osoittamaan, että ne, jotka haluavat hyötyä työnantajasta, voidaan jakaa useisiin luokkiin. ensimmäisessä luokassa, harjoittaa pieniä varkauksia, ei ylitä 100 euron määrää. Toinen luokka näyttää jo vakaammalta ja pystyy aiheuttamaan vahinkoa noin 10 tuhatta euroa. Seuraavat tunkeilijat eivät halua pienentää ja varastaa laajamittaisia, jotta he voivat varastaa yrityksensä 50 000 euroa ja jos mahdollista enemmän.

Niinpä, jotta he voivat hyötyä virallisesta asemastaan, ei pelkästään poliitikot tai suuret tyköntekijät, vaan myös tavalliset työntekijät, pyrkivät pysymään heidän kanssaan. On vain huomattava, että menetelmät muuttuvat säännöllisesti ja on osoitettava nerokkuutta. Ja älä usko, että varastaa yrityksesi, vain miehet ovat valmiita, koska naiset ovat äskettäin yrittäneet pysyä vähemmän, mutta saada "kuuma".

Mutta silmiinpistävin asia on, että tutkijat pystyivät luomaan, on että johto itse, joilla tosiasiat, ei halua kommunikoida oikeuslaitoksen ongelmia, ja vain noin 10%, yleensä tehty poliisin tiedossa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti