Suomalaiset uskovat taloutensa mahdollisuudet

10.11.2017

Ennen kaikkea, optimismi, asukkaat Suomi kokemusten perusteella vähittäiskaupan, palvelut, ja varmasti teollisuudessa. Kansalaiset eivät puolestaan luota suuresti siihen mahdollisuuteen, että rakentamiseen liittyvät yritykset kehittyvät merkittävästi.

On syytä huomata, että väestö, kuten ennenkin, antaa suurelta osin luottamuksen omaan talouteen. On myös tärkeää huomata, että tällaiset näkemykset ovat melko vakaana ja korkealla tasolla. Tällaiset tiedot, tilastokeskus jakoivat. Kuitenkin, mikä näkyy kyselyssä syyskuussa, valtaosa vastaajista ovat hyvin optimistisia äänesti omaa aineellista hyvinvointia.

Samaan aikaan, ja yritykset ovat ilmaisseet yksimielisyys maanmiehilleen, jonka mukaan hyvin optimistinen, koska siellä on täysi syy uskoa, että talouskasvu jatkuu myös tulevaisuudessa. Tästä, sanoi toinen organisaatio, joka teki kyselyn, nimeltään Central Business Union. Tätä organisaatiota hallinnoi Euroopan komissio.

Suuret toiveet ovat ennen kaikkea voimakkaalle teolliselle sektorille ja kehittyneelle vähittäismyyntiverkostolle. Kuitenkin palvelusektori, samoin, on erittäin paljon potentiaalia, ja se on tästä syystä, sen odotukset lähitulevaisuudessa, ovat lähes pilvetön. Kuitenkaan kaikilla Suomen talouden sektoreilla ei ole samanlaisia tunteita, jotka perustuvat omiin indikaattoreihinsa. Esimerkiksi rakennusteollisuus on erittäin pessimistinen näkökulmasta. Rakennusyritysten keskuudessa oli odottamattomasti epäluottamus, suuria taloudellisia mahdollisuuksia tarjoaviin mahdollisuuksiin. Jos pidämme pohjana pitkän aikavälin näkökulmaa, niin rakennusalan edustajat näyttävät vähemmän myönteisiltä tunteilta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti