Suomalaiset poliitikot yrittävät saavuttaa eläkkeiden kasvua

30.08.2017

Viime päivinä suomalainen puolue "Vasemmistoliiton unioni" on osoittanut huomattavaa aktiivisuutta eläketurvan alalla. Näin ollen parlamentin varamiehet kääntyivät aloitteeseen, jossa ehdotettiin 1 000 euron suuruisen vähimmäiseläkkeen suurentamista.

On syytä panna merkille, että vasemmistovirtojen liiton käytävillä jo jonkin aikaa, on kiireellisesti tarve hallitukselle lisätä vähimmäiseläkkeiden määrää. Nämä askeleet, kuten poliitikkojen mukaan, pitäisi myötävaikuttaa huomattavan määrän eläkeläisten ahdingon torjuntaan, mikä johtaa ikääntyneille ahdistukseen.

Toisaalta Aino-Kaisa Pekonen, joka johtaa varajäsenten ryhmää, jakoi yhteisen työnsä tuloksia kehittäen erityisohjelman kaikkien eläketurvan hienovaraisuuksiin. Samalla hän sanoi, että se on täysin uusi konsepti, - hän totesi tämän seurakunnan seuraavassa kongressissa.

Ensinnäkin on tarpeen kiinnittää huomiota neuvotteluihin hallituksen edustajien kanssa, vakuuttaen virkamiehet, että on aika lisätä eläkemaksujen määrää. Ensinnäkin puhumme "tulenkestävästä eläkkeestä", kuten yleensä sanotaan, jonka vähimmäiskoko on 50 euroa. Samaan aikaan eduskunnan edustajan edustaja totesi, että eläkemaksujen korottaminen olisi toteutettava vähitellen. Tämän ohjelman tuloksena pitäisi olla, että Suomen vähimmäiseläkkeen ei tulisi olla alle 1 tuhatta euroa.

Samalla Pekonen päätti muistuttaa jälleen kerran, että seuraavan vuoden suunnitellun palamattoman ja kansallisen eläkehakemistumisen suunnitellun jäädyttämisen yhteydessä suomalaisten eläkeläisten elämänlaatu heikkenee huomattavasti. Joten, poliitikot suunnittelevat vakavaa keskustelua tästä asiasta valtion talousarviota koskevien neuvottelujen aikana kiinnittäen huomiota kaikkiin vakavuuteensa.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti