Suomalaiset pankit käyttävät viimeisintä kehitystä korkean teknologian alalla

05.05.2018

Kehitysvaiheessa Suomen pankkisektori on markkinoiden itsenäisin toimija kotimaassa ja ulkomailla. Tämä tuli mahdolliseksi, kun otetaan huomioon viimeisimmän kehityksen tieto- ja viestintätekniikan alalla. Lisäksi voidaan sanoa täysin vastuulla, että käytännöllisesti katsoen koko maan taloudellinen tila on läheisessä yhteydessä toisiinsa kehittyneiden verkkojen käytön ansiosta.

On syytä huomata, että verkkoteknologian käytännön soveltaminen kaikilla talouden aloilla on suunta, joka kehittyy dynaamisesti, ja tässä yhteydessä indikaattorit osoittavat tasaista kasvua. Lisäksi, jopa yksittäisissä yrityksissä, käyttävät mielellään näitä yhtiöitä paikallisia verkostoja koko maassa, noin 65 prosenttia ja henkilöstön määrä ei ole minkäänlaista. On kuitenkin huomattava, että mitä suurempi yritys, sitä halukkaampi käyttää viimeisintä kehitystä IT-teknologioiden alalla. Tärkeä indikaattori on, että 58 prosentilla suomalaisista yrityksistä niillä on omat viralliset resurssit Internetissä.

Mukaan hiljattain tehty tutkimus, todettiin, että Suomi on kolmannella sijalla maailmassa ranking taso Tieto- ja viestintätekniikkaa, viimeaikaisesta kehityksestä. Samaan aikaan Internetin käyttäjien määrä kasvaa jatkuvasti, ja ne ovat yhä useammin yhteydessä laajakaistain. Samanaikaisesti maan hallitus huolehtii palveluntarjoajien kustannuksista, joka oli Euroopan maiden alhaisin. Tällaiset olosuhteet ovat syntyneet kehittämästä vapaata kilpailua edistävästä politiikasta, jossa operaattorit maista voivat tarjota palvelujaan.

On kuitenkin tärkeää huomata, että Suomen hallitus seuraa tiiviisti tilannetta näillä markkinoilla ja varmistaa säännösten ja lainsäädännön noudattamisen. Niinpä viimeisessä vaiheessa aika, tilanne on sellainen, että koska kilpailun kehittymistä, maa sai täysimittainen markkinoilla, joilla on eniten kohtuulliseen hintaan. Vain viimeisen vuosikymmenen aikana Suomessa toimivat palveluntarjoajat ovat laskeneet 20-25%.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti