Suomalaiset lainvalvojat kuvaivat pankkien työntekijöinä ilmestyviä petoksia

22.10.2017

Yleensä fanit voittoaan muiden, et voi edes etsiä, koska ennemmin tai myöhemmin, huijarit löytää henkilö, joka haluaa tehdä uhrin hänen ovela juonitteluun. Ensinnäkin suomalaiset lainvalvontaviranomaiset varoittavat, että puhelin on välttämätöntä kommunikoida suurella huomiolla antamatta kenellekään henkilötietoja, jotka tarjoavat henkilökohtaisen salaisuutesi.

Vain tällä tavalla voit välttää epämiellyttäviä seurauksia, jotka lupaavat kommunikoida tunkeilijoiden kanssa. Viime hetken huijareita tuli hyvin aktiivisiksi, ja he valitsivat itselleen mahdollisia esineitä Itä-Uudenmaan alueella. Yleensä varovainen hyökkääjät, kutsuen tavalliset kansalaiset, tiedottaminen että heidän pankkikortti on lukittu, joten ne ovat edustettuina joko poliisi tai pankin edustajien.

Näin ollen vain viimeisen kerran Itä-Uudenmaan poliisilaitoksella alkoi saada valituksia Suomen kansalaisten mitä rikolliset siivottu pankkitilinsä ja selvisi puhelimessa kaikki tarvittavat tiedot. Samaan aikaan Suomen poliisin edustajat sanovat, että mitään uutta huijausta ei ole keksitty, vain kansalaisten pitäisi olla erittäin varovaisia varsinkin pankkitietojen osalta.

Poliisien edustajat jälleen kerran muistuttivat, ettei henkilökohtaista puhelintunnistusta ole tarpeen paljastaa, jos soittaja esittäytyy. Yleensä uskottavuuden lisäämiseksi rikolliset edustavat pankin työntekijöitä tai lainvalvontaviranomaisten edustajia. Niinpä he käyttäytyvät usein kiihkeästi ja aggressiivisesti saaden tarvitsemansa tiedot, joita epäilty uhri tarjoaa.

Jotta ei tullut tunkeutujien toinen "sponsori", poliisin asiantuntijat suosittelevat koskaan ja koskaan missään olosuhteissa mitään nimitystä itsestään. Saatuaan tällaisen puhelun, on syytä ilmoittaa lainvalvontaviranomaisille ja henkilökohtaisesti käydä pankissa kuulemaan heidän asioistaan.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti