Suomalainen postimyynti verkkokaupasta johtuen

04.01.2018

On syytä huomata, että Postin toimittamien tietojen mukaan vain viimeisen vuoden lohkoja toimitettiin noin 37 miljoonan yksikön osoitteisiin. Samaan aikaan on huomattava, että postin työntekijöille on lisätty yli 26 miljoonaa lähetyskorttia eri puolille maata.

Kun otetaan huomioon tämän alueen taakka, päätettiin rakentaa uusi logistiikkakeskus, joka vihittiin käyttöön Lietolla hieman yli vuosi sitten. Vuoden tulosten mukaan pystyttiin osoittamaan, että Suomen Posti pyrkii antamaan aiemmin vuonna 2017 yli 37 miljoonaa eri pakettia. Verrattuna vuoteen 2016 indikaattori kasvoi 9%. Täällä tietoja jaetaan Postissa.

Kuten kävi ilmi, tänä vuonna monet ihmiset suosivat joulun ja uudenvuoden ostoksia verkkokaupoissa. Näin ollen viime vuonna lukuisista Internet-palveluista, jotka myyvät erilaisia tavaroita, lähetettyjen pakettien määrä oli puoli-kymmenen prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna. Lisäksi paljon työtä lisäsi postin työntekijöitä ja onnittelukortteja, joiden määrä ylitti myös aiemmat indikaattorit.

Kuten kävi ilmi, tulevilla juhlapäivillä yli 26 miljoonaa ihmistä halusi onnitella toisiaan. Niinpä lähettämällä onnittelut, vaadittiin lisää voimia. Jotta voitaisiin vastata postikorttien lisääntyneeseen määrään, Suomen postitus houkutteli 3,7 tuhatta kausityöntekijää, jotka joutuivat lajittelemaan käsin ja toimittamaan sitten osoitteet tervehdyskortteihin. Postin mukaan internet-kaupankäynnin lisääntymisen myötä heillä on toivoa, että heidän palvelunsa kysyntä kasvaa vain.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti