Stockmann menetti ostajan kauppakeskukselle

22.01.2018

Todettiin, että yritys, joka aikoi ostaa Pietarissa sijaitsevan Nevsky Centerin, päätti luopua aikomuksistaan. Kuten julkaisu "Komersant", yhdistys "01 ryhmä", ei ole alkanut suorittaa kauppaa loppuun hankinnan tämän laitoksen.

Päätöksen tekemiseen johtaneen motiivin vuoksi julkaisu vaatii epävakaa tilanne pankkipalvelujen markkinoilla. Ostajan edustajat huomauttivat, että viime aikoina pankkialan jännitteet kasvoivat merkittävästi ja pakottivat tarkistamaan joitakin suunnitelmia. Ensinnäkin, Kommersant kertoo, että tilanne, joka syntyi rahoituslaitoksen Otkrytien ympärillä, oli merkittävässä asemassa tämän päätöksen tekemisessä, koska yhtiö toimi tiiviissä yhteistyössä lainanannon kanssa.

On syytä huomata, että kauppakeskuksen "Nevskin" kokonaispinta-ala on noin 91 tuhatta neliömetriä kokonaispinta-alasta. Lisäksi tämä on Stockmannin viimeinen omaisuus Venäjän federaation alueella. Yhden finanssimedian analyysejä käsittelevän suomalaisen julkaisun mukaan tällainen askel, joka rikkoo tällaisen sopimuksen, on konkreettinen isku suomalaisen yrityksen taloudelliseen tilanteeseen. Kuten samassa julkaisussa todettiin, tähän mennessä Stockmann on julkaissut tiedot alustavan työn analyysin perusteella. Näin ollen kävi ilmi, että yhtiö viimeisen ajanjakson aikana joutuu merkittäviin taloudellisiin tappioihin ja leikkaa sen voittoa 19 miljoonalla eurolla.

Lisäksi toinen kuorma, joka koostuu yhtiön merkittävistä velkavelvollisuuksista, pakottaa tekemään päätöksiä monien yksiköiden myynnistä. On muistettava, että tämä yritys koko vuoden 2016 aikana myi liiketoimintansa Venäjällä. Sen jälkeen hänellä oli vain kiinteistöjen oikeudet, mukaan lukien kauppakeskus "Nevsky".

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti