Soros ennustaa maailman finanssikriisiä

29.05.2018

Kansainvälisen keinottelijan George Sorosin äskettäisen julkilausuman mukaan maailma on uuden rahoitusjärjestelmän kriisin edessä. Tämän näkemyksen syynä voisi olla se, että Yhdysvaltain dollari jälleen suurelta osin vahvistaa asemiaan. Lisäksi Soros sanoi, että ennen kaikkea globaalin finanssikriisin puhkeaminen on Euroopan unionin maiden pelossa.

Ei kuitenkaan vain rahoitusmarkkinoilla juuri tapahtuvia tapahtumia voi tulla välittömästi seurausta erääntyvästä kriisistä, koska maailmassa on vielä melko erilaisia rahoitusmarkkinoita koskevia eri olosuhteita. Ensinnäkin kieltäytyminen yhteistyöstä Iranin kanssa ydinalan ohjelma-alueella sekä Yhdysvaltain ja EU: n välisen yhteistyön merkittävän vahingoittamisen voi aiheuttaa tapahtumaketjun, joka voi aiheuttaa ei-toivottuja talousprosesseja. Erityisesti Euroopan unioni on tässä vaiheessa joutunut valuutta devalvaation uhkaan markkinoilla, jotka ovat vasta alkamassa.

Kaikki, mitä voisi tapahtua huonoina tapahtumina, erityisesti Soros, muistutti muuttoliikepolitiikan aiheuttamasta kriisistä. Lisäksi skenaarion negatiiviseen kehitykseen vaikuttivat merkittävästi populistit, jotka johtivat Kansainyhteisöä siihen, että se alkoi vähitellen hajota. Erityisen huikein esimerkki on Yhdistyneen kuningaskunnan päätös poistua EU: sta. Tosiasia on, että yhdentynyt Eurooppa on tällä hetkellä todellinen vaara, ja tämä on tekosyytetty, ei pelkkää sanasta.

Samaan aikaan on syytä huomata, että Soros on toistuvasti antanut eurooppalaisille poliitikoille suosituksia, jotka auttaisivat vakauttaa kansainväli- sen talouden alan tilannetta. Yksi tärkeimmistä ehdotuksista oli aloittaa radikaalit uudistukset Euroopan unionin rakenteessa. Ei ole tarpeen asettaa yhteisen rahan käyttöä Kansainyhteisön jäsenille. Lisäksi meidän on tarkistettava vakavasti maahanmuuttopolitiikkaa. Kuitenkin puhumalla paljon EU: sta, rahoittaja totesi, että Yhdysvaltain dollarin kurssikehitys on myös merkittävä uhka niille markkinoille, jotka ovat vasta alussa kehittymässä. Ja syynä tähän ovat velat, jotka on joka tapauksessa palautettava, eikä tämä ole helppoa nousevan dollarin taustalla.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti