Salausvaluutta kasvatti AMD: n lisäksi 10% liikevaihdosta

02.05.2018

Kriittisen valuutan kaivostoiminnassa on viime aikoina ollut suuri kysyntä, mikä puolestaan on varmistanut AMD: n voiton kasvun jopa 10 prosentilla. Samalla yhtiöiden edustajat huomauttavat, että tämä on indikaattori tämän vuoden ensimmäiselle neljännekselle. Tällainen toteamus sijoittajien puhelinkonferenssin aikana ilmaisi Devinder Kumar, joka omistaa yhtiön talousjohtajan.

Hänen mukaansa merkittävä tuotteiden kysyntä kasvoi kahdesta syystä johtuen kriittisen valuutan ja pelien tuotannosta. Alustavan arvion mukaan ainoastaan digitaalisten valuuttojen tuottajien kustannuksella lisättiin 10 prosenttia yrityksen voitosta. Ja tämä on vasta tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Samalla yhtiön talousosasto julkaisi yrityksen taloudellisesta tilanteesta selvityksen, joka osoitti, että vain ensimmäisen vuosineljänneksen aikana yhtiö onnistui ansaitsemaan vielä 1,65 miljardia dollaria. Jos siis käännetään nämä luvut vuotuiseen tasoon, voiton kasvu on 40%.

Puolestaan johtaja talousosasto, piti tarpeellisena todeta, että huolimatta siitä, että alkuvaiheen aikana, leimasi se, että tuotteiden kysyntää Yritysten on huomattavasti lisääntynyt vuoden alusta, mutta yhtiö varautui mitään. Erityisesti hän totesi, että lähitulevaisuudessa videokorttien ja jalostajien kysyntää voidaan pienentää vähäisessä määrin varsin objektiivisista syistä.

Puolestaan mukaan Kumar, sai myönteisen impulssin, he odottavat, että vuotuinen voitto yritys, vanavedessä kehittämistä kaivos- ja pelaamista, he aikovat lisätä tuloja viime vuoteen verrattuna, vähintään 20% vuoden alusta vuoden. Samaan aikaan hänen kollegansa Lisa Su, jaettu vielä optimistinen, sanomalla, että vielä nykyäänkin on paljon digitaalisia valuuttojen, ja siksi voidaan olettaa, että tämän alueen kehittyvän edelleen vakaasti.

Lisäksi yritys ei näe uhkaa ja että käytettyjen videokorttien havaitut määrät voivat tulvata markkinoita. Ensinnäkin kannattaa huomata, että tämä tuote on kysyntää paitsi kaivostyöläisten keskuudessa myös tavallisilta käyttäjiltä, jotka ovat myös hyvin monta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti