Saksan syyttäjäntoimisto myy kriittisen valuutan kiireellisesti

31.05.2018

Saksan talousjulkaisujen mukaan syyttäjän johto päätti myydä markkinoilla takavarikoidulla 1312 bitcoinilla todisteena siitä, että yksi Internet-palveluista oli mukana laittomissa rahoitustoimissa. On syytä huomata, että lainvalvontaviranomaisten käytössä ei ollut vain bittikavereita, jotka olivat 1312 tämän sivun sisältävien kolikoiden määrässä, mutta myös yli 27 kultaa Gold ja Cash -bitokoija. Lisäksi toteutettiin 220 Ethereum-kolikkoa.

Takavarikoidun omaisuuden myynnistä huolehtivat asiantuntijat totesivat, että tämän tehtävän toteuttaminen kesti melko pitkään, koska nämä ovat melko suuria määriä salausvaluuttaa, jonka toteuttaminen vie epätavallisen pitkään. On syytä huomata, että syyttäjänviraston työntekijät ovat mielellään sopineet lausunnoistaan päätöksestään. Ensinnäkin, he sanoivat, että oli välttämätöntä ottaa huomioon se, että Crypto-valuutalla on melko korkea volatiliteetti.

Siksi kiinnittämällä huomiota taloudelliseen toteutettavuuteen, lainvalvontaviranomaisten johtajuuteen, päätettiin panna pikaisesti täytäntöön syyttäjän toimistoon käytettävissä olevat digitaaliset varat. Ei ole tarpeetonta muistuttaa, että eräs saksalaisten äänikirjakauppaa harjoittavien yhtiöiden kanssa hankki laittoman ohjelmiston, jolla oli aikaa käyttää vähintään 30 tuhatta käyttäjää. Lopulta syyttäjän toimistoa syytettiin myymästä yli 200 000 kappaletta elektronisia kirjoja. Valtion viranomaisten kasvavan valvonnan aallon aikana salaojentavaliikkeiden toiminta alkoi yhä useammin soveltaa käytäntöä, kun tällaisen takavarikoidun omaisuuden myynti laajenee.

Esimerkiksi Bulgariassa toimivat lainvalvontaviranomaiset ovat kehittäneet ja toteuttaneet erityistoimen, jolla tunnistetaan rikollisryhmä, jonka toiminta rajoittuu tullivirkailijoiden palkkaamiseen. Bulgarian lainvalvontaviranomaisten työn tuloksena rikollisten pidättämisen lisäksi oli noin 200 tuhatta bitcoinien takavarikkoa. On syytä huomata, että nykyisen valuuttakurssin mukaan dollariin tämä määrä oli noin 3,3 miljardia euroa. Samanaikaisesti, jos otetaan huomioon se, että tämä indikaattori on verrattavissa 1/5: een Bulgarian kokonaisvelkaan.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti