Saksan ministerit antoivat Bitcoinin virallisen aseman

03.03.2018

Lopulta Saksan valtiovarainministeriössä he päättivät pysyä valtavirrassa hyväksymällä laillisen säädöksen, joka antaa bitcoin virallisen aseman. Rahoitusosaston uusi päätöslauselma sanoo, että kun ostavat tavaroita krypto-valuuttana, kansalaiset vapautetaan veroista.

Tiedot jaettiin toimittajille yhdestä eurooppalaisesta julkaisusta. Erityisesti he puhuivat siitä, että tällä kertaa, piti erillisen kokouksen Euroopan tuomioistuimen jo 2015, jolloin päätettiin, myöntäen oman tulkinnan lakien soveltamisalaan kryptovaluutta. Siten jokaisella maalla on oikeus itsenäisesti määrittää bitcoiinille annettu asema. Voit siis viitata sen maksutavan luokkaan tai tavaroihin.

Tuolloin tehdyn päätöksen EU: n tasolla, valtiovarainministeriö Saksan päätökseen äskettäin hyväksyi lakiehdotuksen kryptovaluutta asiaan yhtäläiseen maksuvälineitä. Näin voit käyttää näitä digitaalisia rahaa keskinäisiin siirtokuntia varten Saksassa. Tästä lähtien sähköinen raha tässä maassa tulee täysipäiväiseksi maksujärjestelmäksi, joka mahdollistaa kaiken rahoitustaloustoimen toteuttamisen yksinkertaisista ostoista ja päättyy liiketoimiin.

On syytä huomata, että juuri aattona päätöksestä Saksan valtiovarainministeriö, Joachim WUERMELING vetäjä, Saksan, kirjoitti lausunnon, jossa hän ilmaisi mielestä tällaiset sähköisen valuuttoja kuten Bitcoin ja muita hänen kaltaisiaan on oikeus käyttää. Hän korosti myös sitä, että on tarpeen ajatella sellaisten erityisten sääntöjen kehittämistä, jotka määrittäisivät krypto-valuutan yleisesti hyväksyttävät kansainväliset ehdot. Tällä hetkellä se on toistaiseksi vain yksittäisten valtioiden tasolla, mikä ei ole tarpeeksi kätevää.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti