Saksa maksaa korvausta sähkön käytöstä jouluna

29.12.2017

Joulupäivillä Saksan viranomaiset, kaikki suuret yritykset, jotka kuluttavat sähköä, aikovat miellyttää toista odottamatonta lahjaa. Tässä tapauksessa puhumme siitä, että suurimmat kuluttajat saavat jonkinlaisen lisämaksun tällaisen energian käyttämiseen.

Kaikki alkoi siitä, että viime viikonloppuna Kilovatschasin hinnat ovat kuluttaneet sähköä, on tullut niin halpoiksi, että ne ovat melkein menneet negatiivisiin indikaattoreihin. Näin ollen päätettiin, että kaikki tämäntyyppisten luonnonvarojen suurimmat tuottajat voivat saada lisämaksua sen käyttöön. Toistaiseksi maksetaan vain 50 euroa jokaisesta kulutetusta Megawattin energiasta, suuryritysten omistajista.

Kuten hallitus on selittänyt, vallitseva tilanne syntyi suurelta osin sään häiriöiden vuoksi. Ensinnäkin odottamattoman lämpimät sääolosuhteet ja voimakkaiden tuulien läsnäolo edellyttäisivät sähkön ylituotantoa. Lisäksi juhlavuoden aikana sähkönkulutus on perinteisesti vähentynyt, mikä myös osui siihen.

On syytä huomata, että tällä ilmiöllä ei toistaiseksi ole otettu massajälkeä Saksan alueella, mutta tällaiset ilmiöt ovat yleistyneet varsinkin viime aikoina. On syytä panna merkille, että lokakuussa Megawattin kuluttaman energian hinta oli miinus 100 euroa ja samanaikaisesti se pysyi samankaltaisessa merkissä noin 31 tuntia. New York Timesin julkaiseman julkaisun mukaan maailman johtavista pörsseistä saadut tiedot, samanlainen hintavähennys, negatiiviset arvot vain kuluvan vuoden aikana tapahtui vähintään 100 kertaa.

Sitä vastoin on huomattava, että kuluttajalle maksettava sähkönkulutuksen maksu suoritetaan sellaisen erityismenettelyn mukaisesti, joka ei sisällä suoraa käteismaksua. Sana, saadut lisämaksut menevät välittömästi kulutetun resurssin kustannuksella.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti