Sadat suomalaiset osallistuvat offshore-yhtiöiden skandaaliin

06.11.2017

Valitettavasti monet yritykset haluavat piilottaa suurimman osan tuloistaan piilottamalla ne offshore-alueilla. Lisäksi tällaisten jälleenmyyjien keskuudessa on tavanomaista osallistua monenlaisiin vaihtovirheisiin ja muihin ja ryhtyä muihin laittomiin rahoitustoimintoihin. Nämä ihmiset eivät halua maksaa suurinta osaa luotettavista veroista Suomen talouden budjettiin, turvautumalla erilaisiin temppuja.

Ajoittain tällaiset toimet tulevat kuitenkin yleisön saataville joissakin väliajoissa esiintyvien vuotoiden vuoksi. Tässä ja tässä tapauksessa paikkakunnalla on yksi näistä vuotoista, joiden ansiosta saatiin varsin mielenkiintoisia tietoja useista satoista merkittävistä ja julkisista ihmisistä. Journalistit ovat jo nimenneet tämän tiedon hylkäämisen, nimittäen sen "Paradise Dossier", joka sisältää monia mielenkiintoisia olosuhteita, jotka kaikki skandaalin vastaajat haluaisivat pitää salaisina.

On syytä huomata, että olosuhteet, sitten todellisuudessa figurantit ovat monia julkisia ihmisiä ja suuria yrityksiä. Noin 120 poliitikkoa liittyy veropetoksiin ja oikeiden tulojen peittämiseen. Nykyinen offshore-skandaali pystyy merkittävästi lisäämään salaisuuden salaisuutta, jossa tärkein osa on laiton rahoitustoiminta, jonka avulla voit vetää rahaa ulkomailta maksamatta veroja.

Samalla asiakirjasta, joka on tullut julkisesti, on miljoonia asiakirjoja, jotka valaisevat monien yritysten, poliitikkojen ja vain kuuluisten henkilöiden toimintaa ympäri maailmaa. Kuten edellä mainituissa artikkeleissa todettiin, ulkomaisten offshore-yhtiöiden avulla isojen suurten pääkaupunkien omistajille annettiin tilaisuus nostaa rahat maasta maksamatta veroja. On tärkeää huomata, että satoja suomalaisia osallistui näihin laittomiin tapahtumiin. Tietoja paljastuneiden petosten koosta ei ole vielä saatavilla, vaikka niitä odotetaan lähitulevaisuudessa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti