Ruotsin asukkaat implantoivat merkittävästi mikrosiruja

05.11.2018

Viimeisen kerran tekniikan kehitys on saavuttanut sellaisen tason, että siitä on tullut päivittäinen välttämättömyys. Vanhana ajankohtana älypuhelin oli lähinnä miestä, mutta älykkään kellon tullessa hän menetti asemaansa. No, nyt osa kansalaisista on valmis leikkaamaan ihonsa implanttina sen alle. Emme puhu kansalaisten yksiköistä vaan monista tuhansista, kuten Ruotsissa tapahtuu. Asentamalla mikroelektroniikkasäiliö kämuun, käyttäjät haluavat helpottaa elämäänsä erityisesti palvelu-, kuljetus- ja työskentelyalalla.

Microchipit antavat omistajan tehdä heistä tukikohdan tarvitsemien yhteystietojen tallentamiseksi, salasanojen tallentamiseksi sosiaalisten verkkojen käyttöön. Lisäksi on mahdollista tilata e-lippuja kaikenlaisiin kuljetuksiin tai tapahtumiin. Tällaisten innovaatioiden aktiivisten kannattajien mukaan sirujen käyttö suojaa merkittävästi sen osan elämästä, jota ihmiset käyttävät kyberavaruudessa. Elektronisilla siruilla on kuitenkin omat väkivaltaiset vastustajansa, uskovat, että käyttäjän terveydentilaa koskevat tiedot ovat joka tapauksessa mikrosiru, joka voi myös olla hakkeroidut.

Laitteen mitat eivät itse ylitä riisinjyvää, ja mikrosiru implantoidaan käyttäjän sormien väliin. Itse implantaatiomenettely on hyvin yksinkertainen ja maksaa enintään 180 dollaria. Lisäksi huomautetaan, että tämä palvelu on tullut erittäin suosittu Ruotsin asukkaiden keskuudessa. Mikrosirujen jakeluun ja implantointiin osallistuvien yritysten edustajien mukaan heillä ei enää ole aikaa selviytyä yhä kasvavasta ihmisvirrasta, joka haluaa saada tämän laitteen. Nykyään noin 4 tuhatta ruotsalaista on jo käyttänyt uutta palvelua.

Koska useimmat käyttäjät, jotka ovat jo asettaneet sähköisen sirun kämmenensä päälle, huomata, että he alkoivat säästää paljon aikaa. Laitteen suosion lupaus on se, että se on melko yksinkertainen käyttää sitä, eikä se vaadi virtalähdettä, joka on korvattava. Voimme siis sanoa, että käytännöllisten ruotsalaisten kannalta tämän laitteen käyttö on erittäin hyödyllistä. Mikrosirujen suosio kasvaa maassa päivittäin, koska ihmiset ovat nähneet tämän edun.

On syytä huomata, että elektronisten sirujen toinen versio, jolla on suuri määrä muistia, on jo tulossa ulos ja pystyy suorittamaan paljon uusia toimintoja. Euroopan unionin hallitus puolestaan antoi lakeja, jotka mahdollistavat käyttäjien henkilötietojen tehokkaamman suojelun. Tämä seikka takaa sähköisten mikrosirujen kasvavan kysynnän. Näiden laitteiden luojana he toivovat, että lainsäätäjien hyväksymät normit edistävät mikrosirujen entistä laajempaa ja nopeampaa leviämistä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti