Ruotsi tutkii mahdollisuutta liittyä Euroopan pankkiviranomainen

18.07.2017

Ruotsissa hallitus on äskettäin alkanut puhua siitä, miten oppia lausunnon väestöstä liittymisestä Euroopan pankkiunionia. Tämä viesti julkaistiin painos "Industry -lehden."

Yksi Ruotsin ministerit rahoitusmarkkinoilla ja suhteet keskustelun reportteri yhden julkaisuista totesi, että tällä hetkellä, hallitus hyvin vakavasti harkitsevat mahdollisuus liittyä Euroopan pankkiunionia. Erityisesti hän sanoi, että Ruotsin hallitus ei sulje pois tässä vaiheessa liittyä pankkijärjestelmän yhdistyneen Euroopan.

Samalla virkamies sanoi, että unioni yhdeksi rahoitusjärjestelmään, molemminpuolista hyötyä kuin maat Euroopan unionin ja Ruotsissa. Hän totesi, että vaikka nyrkkisääntö, että mainitut lupaa tuoda voittoja. On huomattava, että hyvin pankkiyhdistyksen, perustettiin vaikeina kriisiaikoina ja vain sen avulla, kykeni merkittävästi vaikutusten lieventämiseksi aiheuttama sekasorron aika. Tässä vaiheessa laitos toimii yksinomaan Euroopan unionissa, ja vain niiden kanssa toimii.

Puolestaan ministeri Boland, kommunikoida toimittajille sanoi, että tämän päätöksen tekemisestä, Ruotsin hallitus joutui paitsi ongelmia kotimaan markkinoilla, mutta myös kansainvälinen. Samaan aikaan, ministeri muistutti, että Iso-Britannia yrittää jättää Euroopan unionin, eikä vain, kyse on yksinkertaisesta vetäytymistä yhdistys, mutta toteaa, että suunniteltu lähtö kaikki sopimukset koskevat taloutta.

Samalla virkamies sanoi, että ennen siirtymistä yhdistymistä rahoitusjärjestelmät, on tarpeen analysoida tilannetta ja valmistautuu pankkitoiminnan riskejä.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti