Rikkaat suomalaiset elävät pidempään kuin heidän köyhän maanmiehensä - opiskella

29.10.2017

Esimerkiksi tutkijat toteutettiin vertaileva analyysi terveydentilaa eri sosiaaliryhmien Suomen kansalaisten jolla on erilaisia tuloja, todettiin, että ne, joilla on suomalaiset, jotka voidaan kohdistaa luokkaan rikas, elää kymmenen vuotta pidempään kuin niiden vähävaraisiin kansalaisille.

Samaan aikaan, tutkimus osoitti, että tällä hetkellä on olemassa merkittävä ero terveyden ja hyvinvoinnin köyhien ja rikkaiden välillä Suomen kansalaisille, sen edustajia. Tutkimuksen tilasi Suomen hallituksen, jonka tarkoituksena on selvittää todellinen tila terveydenhuollon maassa tänään. Tämä työ oli uskottu suorittamaan viranomaisten organisointia THL, joka tutkii liittyviä kysymyksiä sosiaalisen kehityksen alalla.

Jos luottaa tutkimustietoa, se on turvallista todeta, että elinajanodotteen varakkaiden suomalaisten keskimäärin yli kymmenen vuotta, kuin huono. On syytä huomata, että samalla tasolla miesten projektiin osallistuivat aktiivisesti ja naisia, luvut ovat merkittävästi erilaisia kuin miesten. Esimerkiksi oikeudenmukaisemman sukupuoli, ero elinajanodotteen ei ylittänyt 5 vuotta.

Kuten käy ilmi tulokset valtion virasto, tällainen erottelu kannalta elinajanodote sanelee ei ainoastaan koulutustason, mutta myös sisäinen tilanne perheessä lapsuudesta mies. Merkittävä rooli vähentäminen elinajanodotteen näyttelee riippuvuus alkoholista. On kuitenkin syytä huomata, että sekä köyhien ja rikkaiden, eivät mielessä juoda henkiä, vain laatu ja kulttuurin kulutuksen väestöstä vaihdella huomattavasti näistä kerroksista.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti