Ranskan oppilaiden on vaikeampi selviytyä

21.08.2018

Unef-opiskelijoiden ammattijärjestö päätti arvioida uudelleen edellytykset, joilla ranskalaisten opiskelijoiden on hankittava tietoa. Siten komission jäsenet teki laajan havainnointia ja haastatteluja, totesi, että nykyajan opiskelijat olivat melko kallista kuin maksaa majoitusta, sekä kysymyksiä, jotka liittyvät kuljetuskustannukset. Pohjalta tehdään työtä, ammattiyhdistyksen edustajien opiskelijajärjestöjen, oli pakko tehdä raportti, jonka mukaan viimeisen kerran, elämänlaatua ja suurimman osan Euroopan opiskelijoita, suurelta osin heikentynyt tänä vuonna.

Jos luvut on ilmaistu, tänä vuonna opiskelijoiden todellinen osallistumisprosentti kasvaa 1,3 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna. Lisäksi elinkustannusten taso kasvoi merkittävästi 2,09 prosentilla. Senkin jälkeen opiskelijat saavat laillista stipendin, ne ovat levinneet omia asuu 837 euroa kuukaudessa, mikä heille on hyvin huomattava rasitus. Ennen kaikkea opiskelijoiden kulut, opiskelu Manchester, Lontoossa tai Zürichissä, mutta Ateenassa, Bremen ja Bukarestissa, opiskelijat paljon helpompaa, koska nämä kaupungit ovat helpompi hyväksyä enemmistön.

Puhuminen kustannukset tulla opiskelija, on mahdotonta puhumattakaan kysymys liikenteen, kuten tässä artikkelissa talousarvioon opiskelijoita, on toisella sijalla. Kun tutkijat ovat arvioineet, luku oli 10 suurimmissa kaupungeissa Ranskassa, todettiin, että keskimääräiset kustannukset matkustaa opiskelijoiden ylittää merkin 300 euroa kuukaudessa. Näiden tietojen perusteella, Ylioppilaskunnan organisaation vetosi paikalliset viranomaiset, antamaan apua opiskelijoille ja puolet määrästä maksaa pois tilille budjetin. Lisäksi ammattiyhdistysten jäsenet vaativat, että virkamiehet ottavat asianmukaiset tilaukset, jotka rajoittavat opiskelijoiden majoituksen ylemmän tason.

Lisäksi komissio on tullut jälleen yksi pettymys johtopäätös, on se, että lähes puolet opiskelijoista (46%), pakko työskennellä eri töitä, jotta varaa jäädä enemmän tai vähemmän siedettävä olosuhteissa. Tämä tilanne vaikuttaa kuitenkin erittäin kielteisesti opiskelijoiden suorituksiin, ja osa niistä on jäänyt jälkeen, minkä vuoksi heidät karkotetaan koulusta. Unef taas toivoo, että eri hallintotasojen edustajat vetoavat jälleen kerran tarjoamaan opiskelijoille kaiken mahdollisen avun vaikeassa tehtävässään.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti