Rahoitustarkastus pyysi sijoittajia kriittisen valuutan käyttämisen riskien yhteydessä

22.11.2017

Käytännöllisesti katsoen kaikki käytettävissä olevat salausvaluutat, vain tunnetuin Bitcoin, mutta myös monet muut, ovat erittäin riskialttiita investointeja, koska niitä voidaan luonnehtia pelkästään spekulatiivisen järjestyksen sijoituksiksi.

On syytä huomata, että viimeisen kerran voidaan havaita melko utelias ilmiö, joka johtuu jyrkästä hyppäämisestä bitcoinin nopeudessa, joka on tällä hetkellä maailman suosituin krypto-valuutta. Niinpä ilmestyi paljon epätoivoisia rohkeita sieluja, jotka aikovat rikastua nopeasti ja investoivat säästöjään bitokoiin. Rahoitustarkastus katsoo kuitenkin, että sen on varoitettava kansalaisia siitä, että tällaiset pääomasijoitukset ovat täynnä erittäin merkittäviä riskejä.

Ensinnäkin valtion yksikön asiantuntijat huomaavat, että kaikkein riskialtis investointi on ennen kaikkea bitcoin. Lisäksi valtaosa rahoitusmarkkinoiden analyytikoista ja valtion rahoituspalvelujen valvontapalveluista on mielestään järkevää uskoa, että ei pitäisi luottaa tämän valuutan hypeyn, toivomalla sen lopullisen korotuksen. On syytä muistaa, että usein sanotut kirottuvaluutan nopeudesta johtuvat huhut ovat vain huhuja, joita ei ole vahvistettu, eikä mikään todellinen tosiasia.

Ensinnäkin on syytä muistaa, että tämäntyyppisen valuutan määrä, joka perustuu vain odotuksiin siitä, että sen määrä kasvaa jatkuvasti pitkään. Lyhyesti sanottuna pelaajat kannattaa toivoa, että joka päivä, heidän jatkuvasti kasvava hinta, bitcoins, tulee heti ostamaan ja jatkamaan kurssin kasvua. Meidän ei kuitenkaan pitäisi toivoa, että tulevaisuudessa ne, jotka haluavat ostaa nopeasti nousevan valuutan, ja tässä tapauksessa on luonnollista, että päinvastainen vaikutus voi ilmetä ja bitcoinin hinta alkaa sortua nopeasti. Näin ollen tämä on erittäin riskialtis investointi. Älä myöskään unohda, että tässä ympäristössä on valtava määrä huijareita.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti