Rahoitusasiantuntija ennustaa, että kryptovaluutan markkinat saavuttavat valtavan pääoman

20.09.2018

Tim Draper, harjoittaa alan pääomasijoitustoiminnan aikana hänen haastattelussa yksi kirjoista, sanoi, että seuraavien viidentoista vuoden markkinatilanne kryptovaluutta pääosin ennallaan. Hänen mielestään jo tämän ajanjakson aikana tämän segmentin maailmanlaajuisen pääoman aktivointi saavuttaa ennätys 80 biljoonaa. dollaria.

Yhdessä hänen puheistaan Singaporessa, taloudellinen huippukokous, Draper katsoi tarpeelliseksi todeta, että huomattava vajoaminen arvot kriptovalyutnom markkinoilla tapahtunut siitä syystä, että yhteiskunta ei yksinkertaisesti ole vielä valmis hyväksymään rahoitusalalla, koska kokonaan uuden tyyppisistä varoista. Ihmisiä yksinkertaisesti estää se, että he eivät vieläkään ole riittävän omistautuneet tämän kaiken finansseihin. Samalla on syytä huomata, että rahoitusalan muutokset, jotka aiheutuvat uuden teknologian käyttöönotosta, aiheuttavat globaaleja muutoksia.

Sijoittajan mukaan Internetin kehittyminen on muuttunut paljon taloudellisten suhteiden ja toimintojen alalla. Krypto-valuutan sektori kehittyy puolestaan sellaisista mahdollisuuksista, jotka aiemmin jopa unelmoivat. Hänen mielestään tässä tapauksessa puhumme monista miljardeista dollareista, jotka ajan myötä kasvaisivat miljardin dollarin suuruiseen pääomaan. Samaan aikaan Draper totesi, että kriittisen valuuttamarkkinoiden kehitys tässä vaiheessa muistuttaa ensimmäisiä vaiheita, joita Internet on tehnyt tietotilassa.

Monet asiantuntijat muistavat, miten Internet itse kehittyi, mikä näkyi jyrkkiä kehityshäiriöitä, sitten hiipui ja kääntyi takaisin kuin aaltoja. On nämä prosessit, joita tapahtuu nyt ja kryptovaluutta, ja nämä prosessit tapahtuvat niin kauan kuin tämä segmentti maailmanmarkkinoilla, ei hanki täyttä luottamusta käyttäjien ja kestävä, eikä ottaa paikkansa. Siten asiantuntija on neuvonut, olla kärsivällinen ja seurata tarkasti kriittisen valuuttamarkkinoiden muodostumisen vaiheita. Hän totesi myös, että hän tekee tällaisia lausuntoja, ei alusta, mutta perustuu aiempiin kokemuksiin.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti