Raha kiirehti jättämään Britannian pääkaupungista

02.12.2017

Viime aikoina Yhdistynyt kuningaskunta on nopeasti menettänyt Euroopan omaisuutta. Näin ollen tappioiden määrä oli vähintään 350 miljardia dollaria. Jo viime kesänä brittiläiset pankit alkoivat nopeasti vähentää varoja. Jos alkukesällä 2016 niiden määrä oli 1,94 biljoonaa euroa, tällä hetkellä tämä määrä pieneni 1,59 biljoonaan. Tämä oli 17 prosenttia kokonaismäärästä.

Tietojen luotettavuus ei kuitenkaan ole epäilystäkään, koska ne julkaisivat arvostetun julkaisun "Finansial Nimes" viitaten melko virallisiin lähteisiin. Tällainen tilanne ei yksinkertaisesti voinut vaikuttaa niiden eurooppalaisten pankkien toimintaan, jotka ovat vähentäneet toimintaansa. Asiantuntijat kutsuvat nykytilanteen, vain banal-pragmatismin.

Taloudellisissa piireissä, asentaa vain sitä mieltä, että tällainen säännös, heidän mukaansa hengissä keväällä 2019 pohjalta tämän luonnollisestikin voimme päätellä, että koko tämän tilanteen, vaikuttaa haitallisesti tekemisen johdannaissopimuksilla, koska suuri riski lainsäädännöllisiä muutoksia. Lisäksi pankkitietojen suojaamisesta on vakavia huolenaiheita, koska Euroopan unioni, virallinen Lontoo, ei tarjoa uutta sopimusta.

Sillä välin neuvottelut maan vetäytymisestä EU: sta pidetään tänäkin päivänä, ja ehtoja käsitellään yksityiskohtaisesti. Liian monta kysymystä on tutkittava yksityiskohtaisesti, jotta se ei riko tavallisten kansalaisten oikeuksia ja maan etuja kokonaisuutena.

Lisäksi Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen on otettava huomioon omat sisäiset politiikkansa, koska Irlannin tasavalta on eri mieltä. Tilanteen taustalla on kuitenkin noin viisikymmentä ulkomaista pankkia, jotka toimivat Britanniassa, jotka ovat jo alkaneet neuvotella EKP: n kanssa jättämään Foggy Albionin ja asettua jonnekin mantereelle. Ja tässä taas on tärkeää käsitellä aiheeseen merkittäviä kuluja, sillä ei ainoastaan sitä, että ihmiset joutuvat maksamaan siirtymisestä uusiin paikkoihin, korvausten maksamiseen ja palkkojen nostamiseen. Loppujen lopuksi nykypäivän Euroopan kaupungeissa pankkiirit yksinkertaisesti eivät saa palkata työtä. Kaikki tämä on johtanut siihen, että Ison-Britannian talous on laskenut merkittävästi luokituksiin jopa ennen Euroopan unioniin siirtymistä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti