Poliisien edustajat edustivat huijauksia saadakseen pankkikortilla olevat tiedot

08.10.2017

Suomen poliisin edustajat toivovat jälleen kerran väestöä muistutuksella, etteivät he missään olosuhteissa ole yhteydessä pankkien asiakkaisiin puhelimitse. On tapauksia, joissa väitetty poliisi yritteli selvittää tiettyjä pankkikorttien sisältöä koskevia tietoja soittamalla Länsi-Uudenmaan asukkaille puhelimitse.

Samanaikaisesti lainvalvontaviranomaisten edustajat kertoivat toimittajille, että viime kerralla osoitettiin kadehdittava toiminta, jonka hyökkääjä ilmaisi useita tusinaa. Samanaikaisesti väärennöstä edusti Suomen poliisin työntekijä ja osoitti kiinnostusta pitää yllä kansalaisten pankkitilejä, joita ei ole julkistettu.

Juuri muutama päivä, lainvalvontaviranomaiset ovat voineet tehdä onnistuneen toiminnan, johon oli valmisteltu perusteellisesti ja siksi he pystyivät estämään tunkeutujan tilannut rahalähetys on määrä 50 tuhatta euroa. Usein huijaaja, kun hän oli kutsunut uhrin, halusi tavata henkilökohtaisesti. Lisäksi mukaan Kimmo Marcoola, kuka on sijainen poliisipäällikkö, huijari niin rohkaistui, tunne niiden rankaisematta että useaan kertaan, hän julisti suoraan taloon he aikovat uhri.

Sijainen poliisipäällikkö kertoi toimittajille siitä etukäteen, huijari nimeltään valittu uhri, tuntui, lainvalvontaviranomaiset, ja puhui ystävällisesti pyydettiin hyväuskoinen kansalaisille, jotka ovat keränneet eniten arvokkaita asioita hänellä on sekä tulemista lzhepolitseyskogo. Pyyntönsä, aihe on yleensä motivoitunut syytön verukkeella, he sanovat, on tarpeen tarkistaa turvallisuutta arvotavarat talossa, ja sen jälkeen hänen saapuessaan hän oli suunnitellut siepata tarjotaan "todisteita".

Suomen poliisi jälleen kerran valittaa kansalaisilleen ilmoittaen, että sen työntekijät eivät soita kortinhaltijoille selvittämään salasanoja ja muita salaisia tietoja.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti