Pohjois-Eurooppa, Alankomaat ja Baltian maat aikovat perustaa rahaliiton

09.03.2018

Hankkeen laatijat ovat varmoja siitä, että neuvotteluprosessissa on tarpeen sisällyttää ne valtiot, jotka eivät ole muodollisesti Euroopan unionin jäseniä. sisäänkäynnin puheessaan, joka oli liittynyt valtiovarainministerit Alankomaiden ja Viron sekä Latvian ja Ruotsin edustajien kanssa Tanskan ja Suomen, ja lisäksi Irlanti, Vilius korkit, johtaja valtiovarainministeriön Liettuan allekirjoittanut vetoomuksen puolesta luotu raha- ja talousliittoon päälle EU: n alueella.

Erityisesti asiakirjassa todetaan, että maat, jotka allekirjoittivat tämän taloussopimuksen, noudattavat tiukasti kurinpitosääntöjä finanssialalla. Lisäksi Liettuan virkamies huomautti, että luodaan täysin toimivia pankkiyhdistyksille, pitäisi johtaa lopulliseen järjestykseen alulle uudistuksia rahoitusalalla näistä maista. Hänen mukaansa kaikkien prosessissa mukana olevien valtioiden edustajat ovat täysin samaa mieltä tämän kannan kanssa.

Argumentteina, korkit, sanoi uusi taloustiede, antaisi osallistuville maille se saada lisää varmuutta siitä, että he saavat paljon vastustuskykyisiä kriiseihin talouden alalla, saadessaan kehittämiseen tarvittavia vakauden. Hänen mukaansa luovan unionin on tarjottava yhteismarkkinoille sekä sen tehokkuuden parantaminen että uusien työpaikkojen luominen. Näin ollen tämän hankkeen luojat pyrkivät parantamaan Euroopan kansalaisten hyvinvointia.

Lisäksi allekirjoitettu kirjeen kokoukseen, totesi, että luotu raha- ja talousliittoon Euroopan maissa, tärkeä paitsi osallistujille, vaan myös kaikkien jäsenvaltioiden euroalueen. Lisäksi kirjeessä sanotaan, että tämä on tärkeää paitsi niille maille, jotka ovat osa Euroopan unionia. Asiakirjan kirjoittajien mukaan on mahdollista vahvistaa edelleen EU: n asemia ja yhtenäisyyttä maailmassa.

Vetoomuksessa kiinnitetään erityistä huomiota siihen, että kaikki yhteenliittymään osallistuvat maat tarvitsevat kaiken voitavansa varmistaakseen uudistusten moitteeton toimittamisen loogiseen loppuun. Toinen tärkeä edellytys on sääntöjen tarkka noudattaminen finanssipolitiikan alalla. Hankkeen osanottajien mukaan uusi pankkiyhdistys Euroopan unionin alueella varmasti takaa EU: n taloudellisen tilanteen vakauttamisen. Tällä tavoin virkamiehet, jotka ovat kokoontuneet allekirjoittamaan tämän tärkeän asiakirjan, toivovat lähitulevaisuudessa olevan vakauttava voima, jolla on myönteinen vaikutus koko Euroopan unionin valuuttarahastoon.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti